Control Web Panel

WebPanel => Installation => Topic started by: singhdd on May 23, 2015, 04:01:04 AM

Title: Install gitlab on subdomain
Post by: singhdd on May 23, 2015, 04:01:04 AM
Hi Guys,
I need help with installing gitlab on a subdomain. I dont want to break CWP or use nginx. I want gitlab to use apache.
Kindly help
Title: Re: Install gitlab on subdomain
Post by: CamposMansi on May 02, 2021, 12:06:28 AM
Hello how are you,
I know it is an old topic but I am interested and since it does not have an answer I do not know if it got it ...
I need to install gitlab to a subdomain and I can't find how to install it
Thank you very much in advance
Title: Re: Install gitlab on subdomain
Post by: Igor S. on May 05, 2021, 08:51:15 AM
Hi, there. What exactly problem do you have?
Title: Re: Install gitlab on subdomain
Post by: CamposMansi on May 05, 2021, 07:34:30 PM
Hi, there. What exactly problem do you have?

I'm trying to install gitlab in CWP and I can't, I can't find how to install it either.

I appreciate in advance all the possible help
Title: Re: Install gitlab on subdomain
Post by: Igor S. on May 09, 2021, 10:21:47 AM
And you did not answer to the question... So, I going to try guessing.
Try to install it manually via SSH.
Title: Re: Install gitlab on subdomain
Post by: CamposMansi on May 11, 2021, 08:00:46 PM
And you did not answer to the question... So, I going to try guessing.
Try to install it manually via SSH.

Thanks for the attention,

The first thing is that I have CWP-Pro on a VPS with Centos 7.

https://about.gitlab.com/install/#centos-7

The first thing I do is follow the GitLab installation manual on Centos7

Add the GitLab package repository.

Code: [Select]
curl https://packages.gitlab.com/install/repositories/gitlab/gitlab-ee/script.rpm.sh | sudo bash
Next, install the GitLab package.

Code: [Select]
yum install -y gitlab-ee
then I have modified the file "/etc/gitlab/gitlab.rb" with external_url 'https://gitlab.domain.com'

and I run gitlab-ctl reconfigure

and it does not work....


What I understand is that it has not been installed in the user's folder and that is why it does not work, or modify something else in CWP so that the subdomain "gitlab.domain.com" goes to the GitLab folder.

It is in this last step that I get lost.