Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - daniel981

Pages: [1]
1
CentOS 7 Problems / Re: /dev/mapper/cl-root running out of space
« on: May 05, 2021, 03:17:00 PM »
Hello, pay attention to the partition /var if you use the e-mail part and store the mails on the server in a short time the same thing will happen, you will not have enough space, that's why you make the partition /home bigger and move /var there (http://wiki.centos-webpanel.com/move-varvmail-to-another-partition), or when configuring / installing the centos distribution map the partition separately /var and allocate more space (for e-mail) ... this until the cwp version appears in which the mails will be in the same directory with the user /home/var/email-address ... from what I understand we are working on this but it is a rather complex process. For local backup, from CWP Admin - CWP Settings - Backup Configuration - Backup Folder Location: /backup change with /home/backup (if there is more space on the /home partition)...Maybe this information is useful to you

Awesome insight and suggestion/explanation, thank you!

2
CentOS 7 Problems / Re: /dev/mapper/cl-root running out of space
« on: May 04, 2021, 03:49:20 PM »
ejsolutions SHAME ON YOU

By the looks of it, that user is no longer active on the forums. For how long, I have no idea. But I agree with everything you said in your post. That kind of attitude doesn't help anyone; it only turns people away from seeking help and learning things about the CWP platform and host OS. So thank you for what you said, it looks like that user shouldn't be a problem anymore. Cheers!

3
PHP / Re: PHP Selector
« on: March 06, 2020, 11:41:32 PM »
WebServer Settings>WebServers Domain Conf

Select Username > View /Edit Configuration

Scroll down to last option block and select version

You're a legend my friend! I was going crazy trying to figure this out and now that I see how it's done, I feel dumb. So easy after you know where to look! lol. Thanks again.

4
CentOS 7 Problems / Re: /dev/mapper/cl-root running out of space
« on: March 04, 2020, 06:29:35 PM »
I just wanted to follow up on this post in case anyone else runs into a similar issue. So upon further reading and trying to gain an understanding of Linux partitions and mapping, I found what I was looking for.

The root partition was filling up, and quickly at that. I wasn't sure what was taking up all the space, so I went digging to find out what it was. There's a neat command that will show you what it taking up space and with that I was able to see that my backups were filling up the root partition.

That command that showed me where the issue was is:

Code: [Select]
cd /

du -sch *

which  gave the following results:


As you can see, the backup directory was taking up quite a bit of space. So I made some adjustments on my backup process and deleted the backups and now my root partition is in good working order.

Anyway, I just wanted to post in case this may be useful for someone else. And if you are more knowledgeable than I am on the subject, then please post a better way of approaching this. I'd love to read about it and learn more. Thanks!

5
CentOS 7 Problems / Re: /dev/mapper/cl-root running out of space
« on: February 07, 2020, 08:20:30 PM »
Unsurprisingly, you've missed the whole point, as do some other recent posters to this forum. It's a CWP forum, not a general linux one, of which there must be many...

Copy... I'll figure it out, thanks.

6
CentOS 7 Problems / Re: /dev/mapper/cl-root running out of space
« on: February 07, 2020, 07:32:00 PM »
Shakes head.
That's your root partition! Time for you to read up on linux, extensively.
Why are you even posting under "Control Web Panel WebPanel CentOS 7 Problems "? This is a total lack of knowledge on your part.

Thank for the thoughtful reply. I understand that I do not know much or anything about Linux, which is why I am trying to learn about it. If you have some resources I can read up on, that would be helpful. Otherwise your reply is not helpful and meaningless.

So it's the root partition, thanks for that. How can I find out what's taking up the space in that partition?

7
CentOS 7 Problems / /dev/mapper/cl-root running out of space
« on: February 07, 2020, 06:33:03 PM »
Hello, I have had this server up and running for about 3 months now and I noticed that the /dev/mapper/cl-root partition is getting used up rather quickly. At this rate, the partition may be out of space in a couple more months. What's in that partition? Can the data be moved or removed? I'm not familiar with Linux at all, so please bear with my ignorance; I am trying to learn. Thanks!
 

8
Solution can be found here: http://forum.centos-webpanel.com/index.php?topic=8129.msg27866#msg27866

Execute:
Code: [Select]
sh /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/scripts/update_cwp
After that, the problem was fixed. Thank you XANDR.

9
CentOS-WebPanel GUI / Re: Blank accounts list in Admin Gui
« on: January 17, 2020, 07:29:16 PM »
Hey Guys,
connect to ssh, and start
sh /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/scripts/update_cwp
it helped me, after execution the problem disappeared ...

This worked for me too! Thank you @XANDR!!!

10
CentOS-WebPanel GUI / Re: Blank accounts list in Admin Gui
« on: January 17, 2020, 06:34:03 PM »
Hello, I am experiencing similar issues and created a thread as well. Hopefully this can be resolved.

Sounds like the same issue for everyone... So far the issues are:

  • PhpMyAdmin not loading from Admin Panel
  • Accounts List not loading
  • Packages List not loading
  • ModSecurity Domains not loading
  • Domain List not loading

Glad to know this isn't an isolated issue!

11
possibly update needed

Thank you for the suggestion.

I did try running the update code:
Code: [Select]
sh /scripts/update_cwp
I also tried running the OS update command as well, and no packages needed updating.
Code: [Select]
sudo yum update
Are there any other updates that I should try?

12
Hello All,

Thanks for taking a look at the issue I am experiencing. It's strange, it just started happening in the last 4 hours. Nothing changed on the server as far as I know... No updates, no restarts, etc.

The issue I am having is when I am logged into the Admin Control Panel and click on List Accounts, or List Domains, Packages, or even ModSecutity->Accounts, nothing is showing up. Strange! Also, when I click on any of the JavaScript actions, I get none of the popup notifications letting me know if it was successful or not. So I have no clue if it's actually doing anything.

Here are a few screenshots showing what I am referring to:

Dashboard - The verifying version just spins an spins, the Stop, Restart, and Status buttons do not react to any input.


List Accounts - The one account I have doesn't show.


List Domains - The 13 hosted domains are not loading in the list.


ModSecutity-> Accounts - The list of accounts do not show up for the Main Domain, Addon Domains or SubDomains.


Since discovering the issue, I did try to log in via the terminal and execute the following commands:

Code: [Select]
service cwpsrv statusEverything looked good.

Code: [Select]
service cwpsrv restartDone... No change in the issue.

Code: [Select]
sh /scripts/update_cwp

And the issue still persists. After that, I did a full system restart to see if that would help, and unfortunately it didn't.

Any other things I can try?

Thank you for your time and assistance.







Pages: [1]