Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - klone7474

Pages: [1] 2 3
1
Installation / Re: Instalation on Contabo VPS
« on: April 29, 2020, 10:55:08 AM »
ERR_SSL_SERVER_CERT_BAD_FORMAT

That error is in Chrome. If you use Internet Explorer than you can login to the admin panel. It is not a bug in chrome or CWP. Is simply Google raise the security level and do not allow self sign certificates.

2
Postfix / Two Postfix email server sync emails
« on: June 12, 2019, 05:43:57 PM »
I have two CWP installations. and like to have a copy of all emails (inbound and outbound) on the second server as backup. should the first go down i still got all emails. that is the plan. Anybody got an idea? Or Solution?

3
login as https://server-ip:2031 causes in google chrome the "load unsafe scripts" issue.
you will see that on the right side in the address  bar with the shield symbol.

the issue comes from the css file.

Mixed Content: The page at 'https://server- ip:2087/admin/index.php?chk=y' was loaded over HTTPS, but requested an insecure stylesheet 'http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,700'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.
index.php?chk=y:17

Mixed Content: The page at 'https://server-ip:2087/admin/index.php?chk=y' was loaded over HTTPS, but requested an insecure stylesheet 'http://fonts.googleapis.com/css?family=Droid+Sans:400,700'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.
index.php?chk=y:1

Mixed Content: The page at 'https://server-ip:2087/admin/index.php?chk=y' was loaded over HTTPS, but requested an insecure stylesheet 'http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,700'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.
index.php?chk=y:1

Mixed Content: The page at 'https://server-ip:2087/admin/index.php?chk=y' was loaded over HTTPS, but requested an insecure stylesheet 'http://fonts.googleapis.com/css?family=Droid+Sans:400,700'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

as the error says http://font......... must be server over https

to fix the issue you need to modify the main.css but with the next cwp update is it possible that the modification is gone.

That is why i open this issue that the cwp admin look into this and maybe change the css and make it permanent.

 http://fonts.googleapis.com/css........ is also working as https://fonts.googleapis.com/css and also as //fonts.googleapis.com/css

4
Addons / Re: Complete Account backup and import backup
« on: September 30, 2016, 10:23:56 PM »
their is a backup function build in CWP only downside is it not copies emails inside and dns settings.

5
CentOS-WebPanel Bugs / filemanger sorting
« on: September 30, 2016, 08:01:06 PM »
the advanced filemanger non of the sorting options are working? is this browser error or does other user also have the issue?

6
i restarted the firewall and run the daily backup with
/usr/local/cwp/php54/bin/php -d max_execution_time=1000000 -q /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/cron_backup.php

and got no error. lets see tomorrow

7
so found out why DBI::MYSQL is a Unix Socket where he connect to mysql.
But the MySQL server listen on TCP/IP and your MySQL server only listens on ip + port. but he needs to do both unix and ip.

8
the error clearly says that he can not login to mysql with username root and using no password to login. so the backup script wants a password. and it can not be empty. that what it basicly says. it looks like that you changed the default mysql password from the installation. so now the backup script does not know it anymore and he can not make backup.i guess you delete /root/my.cnf file that is where the password was. but you right i just ckeck my email from the daily backup and i have same issue. and i did not delete the file and i still have not changed the password. so i goto check what is going and and i let you know how to fix it.

9
that is correct. because the mysql structure changes which includes the password encryption.
i think it was they change from MD5 to salt or such thing. and default language is UTF-8 and not latin anymore. and for that he not understand your input. you have to make some reading on the mysql documentation in the section upgrade. their is clearly written what is to do. you get angry with that. so switched back to 5.4.
centos is simply not updating so quickly as other. example Roundcubemail centos installs Version 0.8.4.x on roundcube website you get version 1.20.0.1 as newest version. which not work well as we all know. they recommand version 1.0.9 as the lowest installation. Fedora has that in the repo but centos not. and that is why you try to update but the newest version hardly works well with centos. CWP installs Mysql 5.1 but version 5.7 is out. And that because of stability. the newest software is not always the best choice in stability.

10
CentOS-WebPanel Bugs / Re: PostFix Bug Urgent
« on: August 10, 2016, 01:32:23 PM »
their is also one other chance. that the file mail_queue.php is damaged. then you copy the same file from another server to that server. but make a backup of that file first.

11
CentOS-WebPanel Bugs / Re: Edit zone records throws error:
« on: August 10, 2016, 01:29:31 PM »
the error is simple. the webserver does not understand the "Offset 3" and then he tells in which file he got the issue. i did have that in the past also. i fixed it by copy the file zone_editor.php from server a to the faulty server into the correct folder. all cwp files are protected, so you can not edit them so easy but copy from function server to the non functioning server this you can. but i needed to copy after that a few more files. but if you have only one server then you in trouble.

12
CentOS-WebPanel Bugs / Re: CWP Installed Server down now
« on: August 10, 2016, 01:21:54 PM »
99% your server is hanging. ask your provider to make reboot for you and all should work.

13
CentOS-WebPanel Bugs / Re: BACKUP Bug
« on: August 10, 2016, 01:19:54 PM »
you right is not really a bug. but a backup should include all users files and that include emails.

14
CentOS-WebPanel GUI / Re: Moving servers ?
« on: August 10, 2016, 01:15:06 PM »
the backup function can be used. but it copies not the emails. backup copy only everything what is in /home/username but email are stored in /var/mail/username. and i think it also does not copy your DNS settings.
cpanel does copy all. but it cost you an arm and a leg.

15
CentOS-WebPanel GUI / Re: I cant login to the web panel
« on: August 10, 2016, 01:11:07 PM »
ioncube missing or damaged or you upgrade php and forgot to upgrade ioncube also. that is the first i would look for.

Pages: [1] 2 3