Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mehroz

Pages: [1]
1
CWP API / Re: CWP api admindomains add subdomain
« on: October 20, 2021, 11:42:20 AM »
Did you modify the apache/nginx templates using the control panel or manually over SSH ?

More about the webtemplates you can find here:
http://wiki.centos-webpanel.com/webservers-vhost-templates

Just make sure sure the directive DocumentRoot inside the apache templates looks like:

Code: [Select]
DocumentRoot %docroot%
for Nginx root:

Code: [Select]
root %docroot%;

I thought about modifying the template files but upon looking at new interface I wasn't able to make head or tail of it. So I decided to leave it alone as I can't experiment on production servers unless I am sure about what I am doing.

Update
I just checked
Code: [Select]
hostname.conf and
Code: [Select]
default.tpl in
Code: [Select]
WebServer Settings > WebServers Template Editor > Httpd

There is nothing with templates. The issue is %docroot% variable is being passed incorrect value or no value at all when subdomain is created via API. I forgot to mention this but I double checked these files and I was trying to find my way around that's when I realized I should not play with these template files and wait for CWP team to look in this matter.

2
CWP API / Re: CWP api admindomains add subdomain
« on: October 20, 2021, 11:37:05 AM »
Has anyone found a solution for this?
Nop, i am still correcting those files manually. I opened up support ticket and got response after 4 - 5 days. I failed to respond on time after that cwp team closed my ticket and never bothered to read it again after reopened the ticket with php test code.

3
CWP API / Re: CWP api admindomains add subdomain
« on: February 10, 2021, 05:50:24 PM »
I am facing the same issue on my end whenever a subdomain is created from api subdomain shows following error:

Not Found

The requested URL / was not found on this server.

when subdomain is created with API its Document root in vhost is set /public_html/subdomain/sub.domain.com while it should be /home/user/public_html/subdomains/sub.domain.com .. and upon restarting apache I  get following warning: AH00112: Warning: DocumentRoot [/public_html/subdomains/testing/] does not exist

4
Hello,

I am migrating a very large website from hostgator cpanel server to CWP. Because of the size the of size I wasn't able to create a backup archive using cpanel backup feature. So I started the migration manually.

For emails I was following this article: http://wiki.centos-webpanel.com/how-to-manually-import-emails

I have successfully transferred all emails but those emails are not showing in roundcube. Although I can see email count in inbox drafts and spam but I am unable to see the emails.

Can anyone help me in this? Its really urgent and I am badly stuck.

Pages: [1]