Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - emerysteele

Pages: [1]
1
SSL / Re: LetsEncrypt cron job failing
« on: June 06, 2022, 07:15:11 AM »
Had same issue. Believe it's caused by acme.sh now defaulting to ZeroSSL instead of LetsEncrypt. Tried registering acme.sh ZeroSSL email, but still wasn't renewing.

Tried changing acme.sh back to letsencrypt (didn't help either. with expired domains at least, might help with future renewals):
Code: [Select]
/root/.acme.sh/acme.sh --set-default-ca  --server  letsencrypt
Had to go into the config file (/root/.acme.sh/cwp_certs) for each domain that was failing and change
Code: [Select]
Le_API='https://acme.zerossl.com/v2/DV90'to
Code: [Select]
Le_API='https://acme-v02.api.letsencrypt.org/directory'
then run the cron again
Code: [Select]
/root/.acme.sh/acme.sh --cron --home /root/.acme.sh/cwp_certs --renew-hook "systemctl reload postfix dovecot"
it now works! :)

Not sure if I should look into trying to get ZeroSSL working. But LetsEncrypt seems to be working fine...

2
SSL / AutoSSL renewal setting wrong IP address in apache config
« on: September 30, 2021, 03:27:31 PM »
I have a bunch of accounts that are set to a secondary IP.

The last few AutoSSL renewals, I was getting certificate errors on the website (wrong certificate was being served by apache). Upon further investigation, the IP address in the apache conf for those domains was reset to the server's shared IP address, instead of the IP address set for that user account.

Last time this happened, I manually changed the IP in the apache virtual host file, updated + restarted the server. But this issue just happened again, so appears to be a bug in the AutoSSL renewal script.

If I delete + re-add auto ssl manually from the user panel, it will use the correct IP address, so seems to only be affected by AutoSSL renewal.

3
The reseller area in the Web Panel seems to have a bug. It is letting resellers create account names with longer than 8 characters. Which is also causing new databases to not have proper permissions.

4
If I auto login to a user's Web Panel from the Admin Panel, then click SQL Services > phpMyAdmin, phpMyAdmin give the error: "Login without a password is forbidden by configuration (see AllowNoPassword)."

But If I login to the user's Web Panel using their credentials then click SQL Services > phpMyAdmin, it will auto login.

Not sure if this is a bug or is done like this for security purposes? Would be nice, because I don't have the user's Web Panel credentials for some of my clients. And I don't like doing database functions as the root user.

5
E-Mail / SPF Issues for accounts on alternate IP address
« on: February 26, 2021, 10:48:10 PM »
Hello,

Having some issues with SPF records on user accounts that are set to use a secondary IP address. It appears the SPF DNS entry is adding the secondary IP address, but emails when they are sent from these accounts are coming from the CWP machine's primary address.

I've been having to go in manually with each account to update the SPF record to the machine's primary IP.

Is there a way that either when the SPF record is automatically created it will use the primary IP instead of the IP that is on the user account. Or that when a user sends mail, it uses their assigned IP address to send instead of the machines primary address.

Would like to not have to go into each new account to change this manually every time.

6
SSL / Auto SSL services skipped
« on: February 23, 2021, 01:56:48 AM »
The passed few days I've been having issues with Auto SSL on some new domain names. When I try to add Auto SSL to a domain and check mail and webmail for additional services, I get an error message saying:

Some of the selected services will not be installed, due to DNS redirection problems.

Services that will be skipped: webmail

I've checked that the DNS entries are pointing to the right server (same server as CWP), and made sure they have propagated through the internet.

Some fail on webmail, some fail on mail. Doesn't seem to be any reason for it and doesn't show up in auto ssl logs.

7
E-Mail / Store email in user home directory?
« on: February 19, 2021, 05:38:46 PM »
Is it possible to change where email is stored per user? I would like mail to be stored in the user's home folder so they can access it from the File Manager.

8
Updates / CentOS 7 Update to CentOS 8 Stream
« on: December 13, 2020, 06:01:13 PM »
Hello,

I've heard about the news of CentOS 7 EoL in 2024. Just wondering if there will be a way to upgrade to CentOS 8 Stream, keeping all CWP configuration + data in place?

Would be nice if there is an easy upgrade path as migrating everything over to a new machine is a pain in the neck.

9
PHP / Re: Error after 20 seconds of uploading file
« on: September 21, 2020, 01:57:09 AM »
Just finished fixing this issue on my server. No matter what I did to any of my php.ini config files, seemed to always time out after about 20 seconds.

Turned out to be an Apache module called reqtimeout.

Go to: WebServer Settings > WebServers Conf Editor
And edit the httpd.conf
Find the line:
Code: [Select]
LoadModule reqtimeout_module modules/mod_reqtimeout.so & add a '#' in front so it reads:
Code: [Select]
#LoadModule reqtimeout_module modules/mod_reqtimeout.soThen reboot Apache from the dashboard.

10
PHP / Re: PHP Version Switcher Stalled
« on: August 13, 2020, 04:52:59 AM »
Appears a reboot solved the web panel not loading, and php version says its 7.4.9. So maybe it worked after all? Weird it didn't come back on it's own tho.

11
PHP / PHP Version Switcher Stalled
« on: August 13, 2020, 04:46:45 AM »
Tried changing to PHP 7.4.9 using the version switcher & it has stalled out. Not sure how to revert back as I'm unable to access CWP via the web.

This is the php-rebuild.log:
Code: [Select]
/usr/local/src/php-build/php-7.4.9/build/shtool install -c ext/phar/phar.phar /usr/local/bin/phar.phar
ln -s -f phar.phar /usr/local/bin/phar
Installing PDO headers:           /usr/local/include/php/ext/pdo/
Make Install DONE!
####################
PHP Rebuild Completed
#########################

DELETING DSO Handler
Deleting cwp-php RPM

12
CentOS 7 Problems / Re: No subdomains have been created.
« on: February 23, 2020, 12:57:56 AM »
Appears that DNS Zone Editor isn't working either. For any of my accounts.

13
CentOS 7 Problems / No subdomains have been created.
« on: February 23, 2020, 12:51:24 AM »
Subdomains for one of my users is not working.

I have created 2 subdomains. Under the Sub Domain page, the count shows as 2/10 for Available/Contracted. But showing message of: "No subdomains have been created."

Pages: [1]