Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Steff

Pages: 1 ... 3 4 [5]
61
CentOS 7 Problems / Re: internal server error and 503 permissions
« on: November 13, 2017, 07:29:36 PM »
Thank you so much studio4host.
I found an entry in the php.ini of one of the websites i was hosting and removed the entry. Not only did it stop the log file filling up it also fixed the internal server error.

62
CentOS 7 Problems / internal server error and 503 permissions
« on: November 08, 2017, 02:06:22 PM »
Hi guys.
Iím having a problem with permissions and I think it may be due to the php version Iíve installed on the server.
Emails give an error forbidden 503 and so do the websites and also if I try and view websites through account and ip address I get an internal server error 500.
Just before these errors occurred the server was working fine and then httpd service failed. As I was unable to restart the service I used yum to reinstall and start the service. I then took the opportunity to upgrade the server php version from 5.3 to 7.0 and it seems that that has caused the problems I have now.
In a bid to sort that problem out I reverted back to php version 5.3 by rebuilding the selector and then restarting the httpd service. The problem continued.
Looking in Apache2 error log I see the following:
Code: [Select]
[Wed Nov 08 14:04:41.081278 2017] [:error] [pid 27686:tid 140447787747072] [client 46.229.168.66:11298] Failed loading /usr/local/php56/lib/php/extensions/ZendOptimizer.so:  /usr/local/php56/lib/php/extensions/ZendOptimizer.so: cannot open shared object file: No such file or directory300mb of log saying the same two errors.
So I rebuilt php 5.3 from selector and included ioncube and zen in the build. I then ran the following command
Code: [Select]
sh /scripts/update_ioncuberestarted httpd services and the problem is still there.
Any ideas please.

63
Backup / Re: Backup to local NAS
« on: October 18, 2017, 08:39:25 PM »
Thanks for the reply... I'll give this a go  :)

64
Backup / Backup to local NAS
« on: October 15, 2017, 05:15:39 PM »
Hi guys I can't seem to see how to achieve the following and wondered if anyone could help me with this please.
I have Centos 7 and running CWP version: 0.9.8.359. There is only the one server hosting about 10 VPS clients.
On my local network I have the Centos server behind a NAT router that also hosts a NAS.
I've setup daily and weekly backups in CWP but would like the weekly backups to be backed up to the local NAS.
I'm trying to achieve that I have a backup copy in the local backup directory (CWP backups) and also at least a weekly backup on the NAS.
Any help would be fantastic.

65
E-Mail / Re: Can send but not receieve
« on: October 08, 2017, 05:40:31 PM »
Sorry should have mentioned that I'm using CWP version: 0.9.8.359 on CentOS 7 and a Dell poweredge T1100ii on a FTTP

66
E-Mail / Can send but not receieve
« on: October 08, 2017, 05:37:56 PM »
Guys Iíve been trying to resolve this for about 5 weeks now, Iíve trolled every postfix and dns forum available and although Iím seeing the exact same issues, Iím unable to resolve my problem. Without a doubt this is to do with my lack of understanding of DNS and Postfix.
Anyway, the issue is that Iím unable to receive emails from outside the domain. I can send and the emails are received within seconds. If the emails are returned they donít get sent to my inbox. If I send an email from an external domain they donít end up in my inbox. If I send an email to myself (internally) it turns up in my inbox.
Iíve spoken to my ISP and they say that port 25 is open and they donít restrict anything.
I have access to alter the PTR records at the ISP but Iím not sure what to put there. Iíve put
82-69-15-167.server1.recom.co.uk.
Thatís the real external IP of the server that is also the ISP IP address. That is also the host name of the server and real domain name.
I was initially running the DNS on the server but decided to use the Free DNS manager and here is the set up.
Code: [Select]
DNS Zone Test
zone recom.co.uk/IN: loaded serial 2017100704
OK

Domain nameservers are set to:
ns1.centos-webpanel.com
ns2.centos-webpanel.com

You need to set your domain nameservers to:
ns1.centos-webpanel.com
ns2.centos-webpanel.com
ns3.centos-webpanel.com
ns4.centos-webpanel.com
ns5.centos-webpanel.com

*if you want that your dns records works!

Zone:
recom.co.uk
Serial:2017100704
Refresh: 28800
Retry:7200
Expire:1209600
TTL:86400
NS1: ns1.centos-webpanel.com
NS2: ns2.centos-webpanel.com
 
Host Type Destination

@ A 82.69.15.167

@ MX 10 mail.recom.co.uk

ftp A 82.69.15.167

mail A 82.69.15.167

server1.recom.co.uk A 82.69.15.167

www CNAME @
I have only set up one zone, so what you see is the entire DNS.
As I mentioned earlier the domains and IPs are the genuine thing. Iíve published these in the hope of guidance as Iím aware that my lack of knowledge combined with using example.com would further inflame my problem.
Iím hoping that someone will be kind enough to guide me through this problem and I will be able to one day help the community in return.

Pages: 1 ... 3 4 [5]