Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - cloud

Pages: 1 [2] 3
16
Updates / Re: User Error logs disappeared after recent update
« on: February 04, 2020, 04:35:46 PM »
yes all access and error logs are in /usr/local/apache/domlogs/ sorted by individual domain name.

If the error logs are not accessible by the user in their control panel what was the use to staying it there ..?

Error logs are very important for users, if they have sort of issues in their script how they can access it if it was

not view able from their control panel ? Did you think each time the server admin or support have time to share

the error logs with them ..?

17
Updates / User Error logs disappeared after recent update
« on: February 03, 2020, 04:35:51 PM »
Dear Developers,

Congratulate for the new login window, Iam an PRO user, after recent update error log option is not showing

any where in the user control panel. So please let me know if it was removed or it will be available when any error

happen in php script which Cpanel follow.  So please let me know where is our error log   >:(

If any one know how to move this user error logs to their public directory or error occurring folder same like

Cpanel. OR please consider this request to be added in your next update to move the error logs to user direcotry

by this way user usage quota will also effect and if any one is not caring about error log they will start looking to

it if their quota was full because of error log files.

18
The recent update removd the error log from the user account. Did any one have the same issue.

Developer answer to my question

19
Dear Developers,

Iam an PRO user, planing to buy more pro licence but some time of CWP updated are

thinking me to move to other Control panel. In my users accounts the error log view option is not showing.

If any one know how to move this user error logs to their public directory or error occurring folder same like

Cpanel. OR please consider this request to be added in your next update to move the error logs to user direcotry

by this way user usage quota will also effect and if any one is not caring about error log they will start looking to

it if their quota was full because of error log files.

20
Dear All,

The recent update have GUI issues as I found the update installed with latest code on the server
What I have done is I have edited the code of the updated file and renamed some menu header
title. So it solved my issue but customization of each page (Login, logo, Brand name etc.) need to
replace as past. But GUI Have the same issue of un alignment.

21
CentOS 7 Problems / Re: IP Address Issue
« on: December 27, 2019, 01:34:26 PM »
Check you have configured the host name in the cwp also open you hosted domain name folder and edit
wp-config.php file and check the domain name was there in the file. Mostly this issue may happen beause
of wrong installation of CWP. If you are installing an wordpress in you server First give priority to the firewall
In a day many Hackers from china and different region are trying to Hack wordpress installed site on CWP
As you IP with path  http://192.168.1.28/~system/wp-admin/  is an big security issues.

22
Dear Team,

Yesterday the server was automatically updated the version and because of it there was many problems showing in

in the CWP Pro version. If the versions are not fully tested them why you are releasing it ..?

1. When we open an customer control panel and go to Mysql Manager

Google chrome error log : On page loading with out clicking Add user below is the error log in chrome.



Google chrome error log : After clicking Add user in the Mysql Manager below is error log in chrome


2. GUI of the same page is showing everything un aligned



3. Custom MX record adding is showing failed.

23
Hi, This is all happen when you update the CWP as I also faced the same issue in the midnight

and one of my customer shouted to me as his website was showing default page. It was an wordpress website

and after digging every where I found an resolution to the issue. Restarted the DNS nothing happen but after restarting

the Apache web server from the CPWP control panel the website came back to live. Why i have restarted the apache is

because I have tried to acces that wordress website backend it was working fine but the main page is showing the issue

so it will because of the web server. I also tried to fix the account permission it won't be work after restart the apache everyhting worked.

24
CentOS 7 Problems / Re: HTTP Test page on domains
« on: November 24, 2019, 03:20:08 PM »
Hi, This is all happen when you update the CWP as I also faced the same issue in the midnight

and one of my customer shouted to me as his website was showing default page. It was an wordpress website

and after digging every where I found an resolution to the issue. Restarted the DNS nothing happen but after restarting

the Apache web server from the CPWP control panel the website came back to live. Why i have restarted the apache is

because I have tried to acces that wordress website backend it was working fine but the main page is showing the issue

so it will because of the web server. I also tried to fix the account permission it won't be work after restart the apache everyhting worked.

25
Apache / Re: Default Page Displayed for all domains
« on: November 24, 2019, 03:17:39 PM »
Hi, This is all happen when you update the CWP as I also faced the same issue in the midnight

and one of my customer shouted to me as his website was showing default page. It was an wordpress website

and after digging every where I found an resolution to the issue. Restarted the DNS nothing happen but after restarting

the Apache web server from the CPWP control panel the website came back to live. Why i have restarted the apache is

because I have tried to acces that wordress website backend it was working fine but the main page is showing the issue

so it will because of the web server. I also tried to fix the account permission it won't be work after restart the apache everyhting worked.

26
E-Mail / Re: No mail folder for newly created domain emails
« on: October 28, 2019, 02:44:53 PM »
Have you run an mxrecord check and smtp test?

Goto mxtoolbox.com and do that to ensure dns is resolving and that the smtp server is functioning correctly.

Hi is there anything you can help me, I have update my post

27
E-Mail / Re: Problems with Mail Forwarders
« on: October 26, 2019, 02:14:18 PM »
This all happen when you update your CWP see below post
http://forum.centos-webpanel.com/e-mail/no-mail-folder-for-newly-created-domain-emails/

28
E-Mail / Re: No mail folder for newly created domain emails
« on: October 25, 2019, 03:01:03 PM »
Below is my Host file content : /etc/hosts

Is it correct or wrong

127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
::1 localhost6.localdomain6 localhost6
93.104.215.253 cbwh.abcd.in cbwh
127.0.0.1 cbwh.abcd.in
127.0.0.1 autoreply.cbwh.abcd.in

29
E-Mail / Re: No mail folder for newly created domain emails
« on: October 25, 2019, 12:42:24 PM »
Everything is fine and all are pointing well, As previously created domain emails have folder in the Var/Vmail but newely created email accounts are not create folder for them

30
E-Mail / No mail folder for newly created domain emails
« on: October 22, 2019, 04:18:04 PM »
Hello,

Today I added an new domain in the control panel and created two email account for that domain name, I can see everything created very successfully with out any error. When I tried to login to on webmail it was showing this error message " Connection to IMAP server failed. ". I also checked the mail folder under /var/vmail there I can see previously created some other domain mail folder are there but newly created domain mail folder are not created. I can see the email address are showing in user and admin control panel but mail's are not accessible and folder are not created. In the last time I have updated the CWP the version iam using is CWP version: 0.9.8.907. So please help me there are lot of troubles because of this issue

Note: I also done Rebuild Mail Server and all mail services are showing running in the control panel.

Pages: 1 [2] 3