Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mohdeek

Pages: 1 [2]
16
SSL / Re: installed lets encrypt but still ssl doesnt work
« on: May 13, 2020, 01:03:23 PM »
I did that, for the website its working fine, but for the webpanel, I still get its not secured. Not sure why.

17
SSL / installed lets encrypt but still ssl doesnt work
« on: May 13, 2020, 11:00:53 AM »
Hello,

I have installed SSL certificate with the easy install, and I tested through other sites and it says ssl certificate is working, but when i try to access my website, I still get the notification that it's not secure. I'm testing on safari and chrome.

Can someone please explain to me how to solve this issue.

Thanks

18
Apache / Re: 408 HTTP error
« on: April 25, 2020, 06:24:46 PM »
I have just uninstalled Modsecurity.

I tried again and I get this error in log:
95.91.213.140 - - [25/Apr/2020:14:19:51 -0400] "POST /wp-admin/update.php?action=upload-theme HTTP/1.1" 500 535 "http://uxiology.com/wp-admin/theme-install.php?browse=featured" "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/81.0.4044.122 Safari/537.36"


19
Apache / Re: 408 HTTP error
« on: April 25, 2020, 04:17:18 PM »
I have emptied the log and I just checked again now and I found this error in (Accts  /usr/local/apach/domlogs)

95.91.213.140 - - [25/Apr/2020:12:14:36 -0400] "POST /wp-admin/admin-ajax.php HTTP/1.1" 200 47 "http://uxiology.com/wp-admin/theme-install.php?browse=featured" "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/81.0.4044.122 Safari/537.36"

95.91.213.140 - - [25/Apr/2020:12:14:44 -0400] "POST /wp-admin/update.php?action=upload-theme HTTP/1.1" 408 221 "http://uxiology.com/wp-admin/theme-install.php?browse=featured" "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/81.0.4044.122 Safari/537.36"


20
Apache / Re: 408 HTTP error
« on: April 25, 2020, 10:38:12 AM »
I am trying to upload file size 14MB

21
Apache / 408 HTTP error
« on: April 24, 2020, 12:42:52 PM »
Hello,

I have installed SWP pro, and I am using on one of my sites wordpress. I have updated the PHP limits, so I can upload themes and big files.

When I try to upload a theme through wordpress, I receive 408 error. I'm not sure how I can fix it, I checked on my side and I have fast connection, so I don't think the issue is coming from my side.

Can you please help me solve this issue.

Thanks

Pages: 1 [2]