Author Topic: User Full Account Backup is Not Working  (Read 1230 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
**
User Full Account Backup is Not Working
« on: November 23, 2020, 07:06:17 PM »
CWPpro version: 0.9.8.1023

Log into user control panel and perform a "Full account" backup under File Manager >> Backup Manager. I only get 63MB when there's over 700MB total. Inside the full-account-backup_xxxxxxxxxxxxxx.tar file seems to be missing the home directory.

If you manually backup each parts and download each parts then it works fine.

Anyone knows how to solve this?


Offline
*
Re: User Full Account Backup is Not Working
« Reply #1 on: December 13, 2020, 02:23:57 AM »
I have the same problem, backup save only some folder and files.


Offline
*
Re: User Full Account Backup is Not Working
« Reply #2 on: December 18, 2020, 12:47:54 AM »
Same here, using the manual "full backup" gets everything EXCEPT home.

I assume the intent is to backup everything including the home folder?

Offline
*
Re: User Full Account Backup is Not Working
« Reply #3 on: February 23, 2021, 07:40:45 AM »
I'm also experiencing the same issues.

Users are unable to create a full backup for their account.

CWPpro version: 0.9.8.1047

CPU Model: AMD EPYC Processor (with IBPB)
CPU Details: 4 Core (2800 MHz)
Distro Name: CentOS Linux release 8.3.2011
Kernel Version: 4.18.0-240.1.1.el8_3.x86_64
Platform: x86_64 kvm
Uptime: 54 days, 6:35

Apache version: Apache/2.4.39
PHP version: 7.4.12
MySQL version: 10.4.17-MariaDB