Author Topic: CWP to CWP Migration Stuck on Create Backup only for one account, all others ok.  (Read 249 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Hi...

I have 3 account on (CWP 7) and im trying to migrating it to a new server ( CWP 7 too ), but it can sucessfull migrate only 2 accounts, remain account can be migrated, also i cant restore backups from working server, found only option to restore daily/week/month backps and this wont works too, there is a way to retore a full fresh backup created?

Server credentials are ok, i can delete/remove accounts o new server, then migrate again and all works fine, except for one account! it stucks on Create Backups.

Note: On source server, it receives and accepts SSH connections, but destination server closes session i already changed loge level to debug 3 and it tell the same, then repeats this process all the time "looks likes wrong password or credentials, but is not"

May 24 13:39:55 0.0.0.0 sshd[7672]: Accepted publickey for root from 1.1.1.1 port xxxxx ssh2: RSA SHA256: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
May 24 13:39:55 0.0.0.0 sshd[7672]: pam_unix(sshd:session): session opened for user root by (uid=0)
May 24 13:39:56 0.0.0.0 sshd[7672]: Received disconnect from 1.1.1.1 port xxxxx:11: disconnected by user
May 24 13:39:56 0.0.0.0 sshd[7672]: Disconnected from 1.1.1.1 port 36322
May 24 13:39:56 0.0.0.0 sshd[7672]: pam_unix(sshd:session): session closed for user root

How can i see migration logs?
How can i restore a full backup on cwp admin or user web page?
How can i manualy copy e-mail accounts from old server to new one ?

Any hel will be apreciated!

Offline
*****
devs are working on it.

Offline
*
Hi, thanks for your attention.

Today i have tryed CWP7 to CWP7 again, this time works, but remain problems...

At e-mail accounts, all accounts have size as "Used 0MB", altough all e-mail is available over webmail, so only showing used size is wrong.

Try to fix that too, so i will import accounts again.

Offline
*****
The migration tool must be working now.
You can ask me to solve any problem with your server for some money in pm  ;)
Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor
Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp

Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services