Author Topic: Bug error 404 for all hostings accounts after the las update  (Read 1056 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Bug error 404 for all hostings accounts after the las update
« on: October 29, 2021, 03:41:16 PM »
Good evening!
I am writing to know if anyone knows how to fix the serious error that appears after the last update.
Users who have a hosting account, after entering their username and password, receive a 404 error message. Only I can access to the control panel of each one when I am logged in as root from port 2031.
I tried to find a solution but in no port without or with SSL it is possible to enter as a simple user.
Could anyone fix this?

Best regards,
Horacio.

Offline
*
Re: Bug error 404 for all hostings accounts after the las update
« Reply #1 on: October 29, 2021, 09:04:31 PM »
Evening,

After the latest update my main domain had a similar issue where some of the domains and logins redirected to a 404 error.

To solve this, I simply did a reboot and it solved the 404 issues.

Although, what I have noticed recently. When entered https://domain_or_IP:port it would redirect to the main domain or ip.

I am looking into why the the first load redirects and removes the port number from the url.

Example:
users enter https://example.com:2083 which would redirect them instantly to https://example.com. On the second attempt it then works. Same goes with 2087.

It might just be a apache redirect issue.

I have the server redirect everything through https all http attempts redirect to https

added an .htacces with the following to /usr/local/apache/htdocs

Code: [Select]
# Redirect Everything to HTTPS
# DO NOT REMOVE
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}