Author Topic: 400 Bad Request  (Read 2088 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
****
Re: 400 Bad Request
« Reply #15 on: December 18, 2023, 03:54:49 AM »
You probably need to enable the NAT option in CWP for it to set everything to the local IP and use the global IP.  I've never messed with a NAT setup, so I'm not really sure how that all works.
Google Hangouts:  rcschaff82@gmail.com

Offline
*
Re: 400 Bad Request
« Reply #16 on: December 18, 2023, 12:41:09 PM »
???

Offline
*
Re: 400 Bad Request
« Reply #17 on: December 18, 2023, 12:54:20 PM »
Why does the website not work, even WordPress?

I uploaded this script and installed it. Wordpress does not work, why?

Please help

http://stsaa.emad-host.online/wp-admin/

Offline
*
Re: 400 Bad Request
« Reply #18 on: December 18, 2023, 01:02:20 PM »
I upload any script and nothing works

Offline
****
Re: 400 Bad Request
« Reply #19 on: December 18, 2023, 04:51:57 PM »
Check the permissions.

Offline
*
Re: 400 Bad Request
« Reply #20 on: December 18, 2023, 05:50:15 PM »
How do I solve this problem or take steps please?

Offline
****
Re: 400 Bad Request
« Reply #21 on: December 18, 2023, 09:51:26 PM »
With CWP you don't need to upload the WordPress script.

It's built into the panel, and also can be installed via Softaculous for end users.

Offline
*
Re: 400 Bad Request
« Reply #22 on: December 19, 2023, 02:06:50 AM »
I have a problem with the site not working on anything. Please check
http://emad-host.online/

Offline
****
Re: 400 Bad Request
« Reply #23 on: December 19, 2023, 02:30:33 AM »
if emad-host.online is your server name, you most likely need to put the files for the site under /usr/local/apache/htdocs/

If it's a user account, they should go under /home/(user)/public_html

I'm not sure what help we can be if we don't know how you have it configured.   Once again, you never answered if this is a computer behind a NAT router or not.  I'm guessing yes, but can't confirm.
Google Hangouts:  rcschaff82@gmail.com

Offline
*
Re: 400 Bad Request
« Reply #24 on: December 19, 2023, 02:35:35 PM »
How to solve this problem please step by step

rDNS/PTR = FAILED, check with your hosting provider! FAILED

Offline
****
Re: 400 Bad Request
« Reply #25 on: December 19, 2023, 05:44:15 PM »
How to solve this problem please step by step

rDNS/PTR = FAILED, check with your hosting provider! FAILED

As @rcschaff mentioned, More information is needed.

Is this a home network using NAT or public network?
What distro are you trying to install CWP onto?
VPS or Dedicated?

Not trying to be mean, we all started somewhere.
It also sounds like you might be in over your head, and actually need more of a hosting account or Managed server.

Offline
*
Re: 400 Bad Request
« Reply #26 on: December 20, 2023, 11:18:46 AM »
Is this a home network using NAT or public network?
What distro are you trying to install CWP onto

Yes, how do I fix this problem?

Offline
****
Re: 400 Bad Request
« Reply #27 on: December 20, 2023, 09:53:02 PM »
Is this a home network using NAT or public network?
What distro are you trying to install CWP onto

Yes, how do I fix this problem?

Can't answer a problem, without knowing what's going on and how you have Your network setup.

At this point, I would recommend you hire an onsite sys admin that can help you do whatever you are trying to do.

Because if you don't know the difference between NAT & Public, and it's Your setup, you are in way over your head.