Author Topic: Apache configuration, showinfo.php not working  (Read 10921 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Apache configuration, showinfo.php not working
« on: December 10, 2014, 12:46:34 PM »
Hello everyone, I just installed CWP and I like it a lot. However, I have a problem with apache and php. I put php.info script in public_html folder, and it doesn't work in browser. Server shows the default webpage when typing IP, and folders in public_html folder, images etc... When I type script path, I get this answer:

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, you@example.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

After this, I found out on some forums online that my document root in httpd.conf isn't /home/user/public_html. So I changed httpd.conf. After that, I couldn't open phpmyadmin from CWP, and file manager also.
Luckily, I had a backup of httpd.conf and I returned the old one.
After all of this I found out where are log files. I found an error log in /usr/local/apache/logs.
The error log for this was:

[Wed Dec 10 13:13:12 2014] [error] [client 192.168.0.24] SoftException in Application.cpp:221: File "/home/rastaman/public_html/info.php" is not in document root of Vhost "/usr/local/apache/htdocs"
[Wed Dec 10 13:13:12 2014] [error] [client 192.168.0.24] Premature end of script headers: info.php


Before this was one error more:
[Wed Dec 10 12:41:43 2014] [error] [client 192.168.0.24] SoftException in Application.cpp:404: Mismatch between target UID (99) and UID (502) of file "/home/rastaman/public_html/info.php"


Here is the script content:

<?php

// Show all information, defaults to INFO_ALL
phpinfo();

?>




I don't know which apache configuration file is valid for me, and how it works with CWP (how can I see files and folders in public_html via IP address, but can't see the script, if apache is ok?), and what would be the solution for my problem.
Regards

Offline
*
Re: Apache configuration, showinfo.php not working
« Reply #1 on: December 15, 2014, 02:01:40 AM »
you have multiple posts regarding this and also FAQ show this, you should use search option.

http://centos-webpanel.com/faq

- Error Message 500 Internal Server Error
http://forum.centos-webpanel.com/php/suphp-500-internal-server-error/
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
**
Re: Apache configuration, showinfo.php not working
« Reply #2 on: December 15, 2014, 02:54:14 PM »
permission and (or) owner of the file is wrong , use fix permissions option under user accounts to fix it and it should work