Author Topic: Cant login to user panel  (Read 3697 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Cant login to user panel
« on: July 14, 2019, 01:23:06 AM »
i am unable to login to the user web panel, i have several users and none can log in. There are no errors, it acts like its authenticating then the screen refreshes to the login prompt. i tried restarting the CSF firewall as mentioned in another post but still the same issue

Offline
*
Re: Cant login to user panel
« Reply #1 on: July 14, 2019, 01:47:30 PM »
This may be due to several circumstances! Do you have any user that can log in?

Offline
*
Re: Cant login to user panel
« Reply #2 on: July 14, 2019, 04:03:00 PM »
try to check also if you have multiple tabs with a different session
http://wiki.centos-webpanel.com/invalid-session-in-the-panel
VPS & Dedicated server provider with included FREE Managed support for CWP.
http://www.studio4host.com/

*** Don't allow that your server or website is down, choose hosting provider with included expert managed support for your CWP.

Offline
*
Re: Cant login to user panel
« Reply #3 on: July 14, 2019, 08:00:19 PM »
Quote from: josemnunez link=topic=7033.msg24442#msg24442 date=
This may be due to several circumstances! Do you have any user that can log in?

No, none of my users can log in.

Offline
*
Re: Cant login to user panel
« Reply #4 on: July 14, 2019, 08:01:11 PM »
Quote from: studio4host link=topic=7033.msg24450#msg24450 date=
try to check also if you have multiple tabs with a different session
http://wiki.centos-webpanel.com/invalid-session-in-the-panel

I am aware of this issue, i have experienced it and understand it now. but this is a different issue i feel.

Offline
*
Re: Cant login to user panel
« Reply #5 on: July 23, 2019, 05:19:38 AM »
I just had this experience today - trying to log in to any user panel didn't work - it just thought about it for a bit, then reloaded the login screen. Wasn't sure what the issue was - and never experienced it before.
But reading about potential tabs/session confusion - I tried it in a new incognito browser (no session info saved) and it worked fine.
Not sure if this is the same issue - but thought I would mention in case it helps someone!