Author Topic: SSL not working for ports 2031 and 2083  (Read 3071 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
SSL not working for ports 2031 and 2083
« on: March 26, 2020, 05:09:58 PM »
hello,

i am using latest version of cwp pro and everything seems to be working fine and smooth so far. SSL is also working fine for parent domain and all subdomains using AutoSSL . just the control panel access for admin and user for ports 2031 and 2083 are not having SSL, although i have SSL installed and working fine on main domain and all subdomains via cwp AutoSSL.

how to secure the admin and client cotrol panel URL with SSL on latest version of cwp pro. i tried following the old threads about this but none were effective as most were outdated and not applicable.

Regards,

Zeeshan Javed

Offline
***
Re: SSL not working for ports 2031 and 2083
« Reply #1 on: March 26, 2020, 05:59:04 PM »
Same as it's always been:
Server Settings, Change Hostname, (don't change anything if it looks right), Change Hostname.
Running a server/VPS means YOU take responsibility to learn how to do it properly. If you can't manage, buy shared hosting.
Private messages asking for unpaid help may be ignored.

Offline
*
Re: SSL not working for ports 2031 and 2083
« Reply #2 on: March 26, 2020, 06:41:58 PM »
any additional steps after changing hostname as i have tried all possibilities replacing crt and key files with the issued certificate for my domain but no luck :( ....

Offline
***
Re: SSL not working for ports 2031 and 2083
« Reply #3 on: March 26, 2020, 06:54:53 PM »
Check /var/log/cwp/autossl.log
Running a server/VPS means YOU take responsibility to learn how to do it properly. If you can't manage, buy shared hosting.
Private messages asking for unpaid help may be ignored.

Offline
***
Re: SSL not working for ports 2031 and 2083
« Reply #4 on: March 26, 2020, 10:45:13 PM »
I had the same problem last week.  Intermediate certs were invalid for host name.

Offline
**
Re: SSL not working for ports 2031 and 2083
« Reply #5 on: March 26, 2020, 10:50:00 PM »
LetsEncrypt had to revoke their intermediate certificate due to a flaw in their services.  You need to reissue all certs that were issues more than 2 weeks ago.
Google Hangouts:  rcschaff82@gmail.com

Offline
***
Re: SSL not working for ports 2031 and 2083
« Reply #6 on: March 27, 2020, 03:59:18 PM »
Might want to make that widely available to the forum.