Author Topic: Apache is not starting up  (Read 260 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Apache is not starting up
« on: January 17, 2019, 04:47:03 PM »
I tried to re-build apache from https://***.***.***.***:2031/admin/index.php?module=apache_builder. But it failed. Last few lines of /var/log/apache-rebuild.log:

Code: [Select]
/usr/lib64/apr/build-1/libtool --silent --mode=compile gcc -std=gnu99  -pthread      -DLINUX -D_REENTRANT -D_GNU_SOURCE     -I. -I/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/os/unix -I/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/include -I/usr/include/apr-1 -I/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/modules/aaa -I/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/modules/cache -I/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/modules/core -I/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/modules/database -I/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/modules/filters -I/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/modules/ldap -I/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/modules/loggers -I/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/modules/lua -I/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/modules/proxy -I/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/modules/session -I/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/modules/ssl -I/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/modules/test -I/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/server -I/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/modules/arch/unix -I/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/modules/dav/main -I/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/modules/generators -I/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/modules/mappers -prefer-pic -c ssl_util_ocsp.c && touch ssl_util_ocsp.slo
/usr/lib64/apr/build-1/libtool --silent --mode=link gcc -std=gnu99  -pthread    -lssl -lcrypto -luuid -lrt -lcrypt -lpthread       -o mod_ssl.la -rpath /usr/local/apache/modules -module -avoid-version  mod_ssl.lo ssl_engine_config.lo ssl_engine_init.lo ssl_engine_io.lo ssl_engine_kernel.lo ssl_engine_log.lo ssl_engine_mutex.lo ssl_engine_pphrase.lo ssl_engine_rand.lo ssl_engine_vars.lo ssl_scache.lo ssl_util_stapling.lo ssl_util.lo ssl_util_ssl.lo ssl_engine_ocsp.lo ssl_util_ocsp.lo  -export-symbols-regex ssl_module
make[3]: Leaving directory `/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/modules/ssl'
make[2]: Leaving directory `/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/modules/ssl'
make[1]: Leaving directory `/tmp/apache-build/httpd-2.4.25/modules'
Stopping httpd: [FAILED]
Starting httpd: [FAILED]
Apache Rebuild Completed


Error:Can't add notification!

I tried by rebooting, removing and reinstalling cwp-httpd, but nothing helped.

My CWP version is 0.9.8.573

Please help!! All of my sites are down.

Online
***
Re: Apache is not starting up
« Reply #1 on: January 18, 2019, 02:42:14 AM »
Try to show the last lines of '/usr/local/apache/logs/error_log' file.

Regards,
Netino