Author Topic: My vps cpu always running %100  (Read 389 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
My vps cpu always running %100
« on: August 03, 2018, 01:34:51 AM »
Hi cwp forum,
I updated CWP 7 (CWPpro version: 0.9.8.699)
After updating and my vps processor is always running 100%.

What is your problem? Sorry my english.

Screen capture image:

https://www.pic-upload.de/view-35728727/Adsz.jpg.html
https://www.pic-upload.de/view-35728726/Adsz2.png.html


« Last Edit: August 03, 2018, 01:38:14 AM by maxwellins »

Offline
*
Re: My vps cpu always running %100
« Reply #1 on: August 04, 2018, 11:56:10 AM »
+ Same problem. It is come up 1 or 2 days ago. I have checked, it is not related amavis or clamav.
Admins, can you check this. I think this is a general problem after version update or something else...

Offline
*
Re: My vps cpu always running %100
« Reply #2 on: August 04, 2018, 02:11:46 PM »
it is possible to be related with PHP. Since i see too many php tasks.
Are there any one to help about this.

Offline
*
Re: My vps cpu always running %100
« Reply #3 on: August 06, 2018, 12:40:12 PM »
it is possible to be related with PHP. Since i see too many php tasks.
Are there any one to help about this.

I have re-installed and configured php but result is the same. The sites are opening very slowly. CWP panel even slowed down. I bought VPS via ovh. Them not helping us now.

Offline
****
Re: My vps cpu always running %100
« Reply #4 on: August 06, 2018, 02:23:29 PM »
install

Code: [Select]
sudo yum install htop -y
run

Code: [Select]
htop
Paste the output here or upload it at

Code: [Select]
https://send.bullten.net

Offline
*
Re: My vps cpu always running %100
« Reply #5 on: August 06, 2018, 08:11:51 PM »
install

Code: [Select]
sudo yum install htop -y
run

Code: [Select]
htop
Paste the output here or upload it at

Code: [Select]
https://send.bullten.net

Hi bulten,

https://send.bullten.net/download/26488bf43e66a2d6282459f3b72c2497.html

Thank you for your interest

Offline
*
Re: My vps cpu always running %100
« Reply #6 on: August 06, 2018, 08:44:14 PM »
Hi bullten,
I have same problem for 2-3 days. Maybe helpful for problem identification.

My output:
https://send.bullten.net/download/1b7b7d332581f9bfe735a07eb093f1d6.html

Offline
*
Re: My vps cpu always running %100
« Reply #7 on: August 06, 2018, 09:06:02 PM »
I uninstalled PHP selector. And downgrade PHP switcher to 5.6. Now, it is better.
Maybe it can be temporary solution. You can try...

Offline
****
Re: My vps cpu always running %100
« Reply #8 on: August 06, 2018, 11:58:32 PM »
And what is output of

Code: [Select]
ps aux | awk '$8 ~ /D/  { print $0 }'

Offline
*
Re: My vps cpu always running %100
« Reply #9 on: August 07, 2018, 12:28:34 AM »
And what is output of

Code: [Select]
ps aux | awk '$8 ~ /D/  { print $0 }'

if you wrote me nothing, it came empty but processor is back to normal. I hope it is not a momentary improvement and you are great.
Thank you.
« Last Edit: August 07, 2018, 12:47:39 AM by maxwellins »

Offline
****
Re: My vps cpu always running %100
« Reply #10 on: August 07, 2018, 12:45:31 AM »
Which php version you are using?

Offline
*
Re: My vps cpu always running %100
« Reply #11 on: August 07, 2018, 12:49:15 AM »
Which php version you are using?

version 7.0.10

Offline
****
Re: My vps cpu always running %100
« Reply #12 on: August 07, 2018, 12:51:45 AM »
Would you try upgrading php to 7.0.31?

Offline
*
Re: My vps cpu always running %100
« Reply #13 on: August 07, 2018, 12:54:35 AM »
I'm trying now

Offline
*
Re: My vps cpu always running %100
« Reply #14 on: August 07, 2018, 01:37:11 AM »
/var/log/php-rebuild.log

make: *** wait: No child processes.  Stop.
make: *** Waiting for unfinished jobs....
make: *** wait: No child processes.  Stop.

version didnt change