Author Topic: Security - Hide all processes if not owned by the user - auto disables  (Read 1701 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline
*
Hi. I'm running CWP7pro (CWPpro version: 0.9.8.796). I have enabled (many times - I might add) the "Hide all processes if not owned by the user" feature (permanent). But every day, this feature enters in "[STATUS: DISABLED TEMPORARY and ACTIVE PERMANENT]" automatically. For example, I enable it, it says "[STATUS: ACTIVE PERMANENT]", but then, I reboot the server and again it's temporarly disabled.
Is this a known bug or it's just me? How can I fix this?
Thanks

Offline
*****
Hi, try to contact with the CWP developers http://centos-webpanel.com/contact
I guess you have some OS issue.
You can ask me to solve any problem with your server for some money in pm  ;)
Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor
Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp

Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
hello,
after reboot, its appear on all servers even on demo cwp

Regards

Offline
*****
Hi, what do you mean? Try to reactivate it.
You can ask me to solve any problem with your server for some money in pm  ;)
Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor
Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp

Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
I did I mean I'm doing it manually.

when I reboot the server I have to activate it manually every time.

You can try it on Cwp demo on any version, just enter and activate it, than reboot and watch the results...

Regards
« Last Edit: April 19, 2019, 05:38:37 PM by Mighty Dr.Wolf »

This is not an isolated case, though doesn't happen on all my installations.
Example environments:
Code: [Select]
CPU Model: QEMU Virtual CPU version 2.5+
CPU Details: 2 Core (2000 MHz)
Distro Name: CentOS Linux release 7.6.1810 (Core)
Kernel Version: 3.10.0-957.12.2.el7.x86_64
Platform: x86_64 [kvm]
Code: [Select]
CPU Model: QEMU Virtual CPU version 2.5+
CPU Details: 1 Core (3392 MHz)
Distro Name: CentOS Linux release 7.6.1810 (Core)
Kernel Version: 3.10.0-957.12.2.el7.x86_64
Platform: x86_64 [kvm]
In both cases there is only one (user/admin) account created and it reverts to Temporary Disabled.

Offline
*****
You can't activate/deactivate anything and have it forever in the demo ;)

I did I mean I'm doing it manually.

when I reboot the server I have to activate it manually every time.

You can try it on Cwp demo on any version, just enter and activate it, than reboot and watch the results...

Regards
You can ask me to solve any problem with your server for some money in pm  ;)
Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor
Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp

Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

You can't activate/deactivate anything and have it forever in the demo ;)
I'm sure that was just citing an example.  ::) My two examples are on active running VPSes.