Author Topic: nginx startup error with 443 port  (Read 136 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
***
nginx startup error with 443 port
« on: November 30, 2017, 04:09:05 PM »
I have updated nginx today and I can't start it becouse of
[emerg] 26119#0: bind() to xxx.xxx.xxx.xxx:443 failed (98: Address already in use)

WHy is this error occured - nginx is used in cwp only for 80 proxy ?

Offline
*
Re: nginx startup error with 443 port
« Reply #1 on: November 30, 2017, 04:19:30 PM »
nginx if enable now handles SSL also and has support for http2
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
***
Re: nginx startup error with 443 port
« Reply #2 on: November 30, 2017, 05:28:07 PM »
Yes I needed to switch to Apache only and then switch to apache + nginx
But there is a problem with htaccess right now.
I check in apache htaccess is connection is https if not - redirect to https
With nginx enabled I get redirect over and over

Offline
***
Re: nginx startup error with 443 port
« Reply #3 on: November 30, 2017, 07:13:33 PM »
nginx if enable now handles SSL also and has support for http2

http2 is suported by nginx or/and apache by default now after last cwp update ?

Offline
*
Re: nginx startup error with 443 port
« Reply #4 on: December 01, 2017, 09:27:39 AM »
Yes I needed to switch to Apache only and then switch to apache + nginx
But there is a problem with htaccess right now.
I check in apache htaccess is connection is https if not - redirect to https
With nginx enabled I get redirect over and over

Here's a solution for that.
http://forum.centos-webpanel.com/centos-webpanel-bugs/nginx-apache-or-nginx-varnish-apache-issue/