Author Topic: User Control Panel Logout Button often does not work  (Read 386 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
***
User Control Panel Logout Button often does not work
« on: May 18, 2019, 11:47:16 PM »
I am repeatedly experiencing this problem...clearly something is wrong in the code.

The user control panel "Logout" button often does not work. I have tried refreshing the google chrome web browser and it makes no difference. The only way to resolve this is to close the browser and open it again.

This is unnacceptable for users...i get complaints all over the place about this, it needs to be fixed so it funcitons as expected!

Test, Test, Test, Test, Test (Understand the importance of THOROUGHLY testing these things?)

My suggestion would be to do more Beta releases to a prescribed list of testers (and it needs to be a wide variety of user types from inexperienced to experienced...Dont just test using professionals as the time. That is a foolish philosophy!)

In the mean time, can someone bloodwell fix this...this is the only control panel i have used out of ISPConfig, Virtualmin, Vesta, Cyberpanel, where this ever happens (and on this one, it happens all the flaming time!)

Offline
*****
Re: User Control Panel Logout Button often does not work
« Reply #1 on: May 19, 2019, 09:12:58 AM »
Hello.

Contact to the CWP support/developers via support.centos-webpanel.com and provide them the detailed info about the issue.
You can ask me to solve any problem with your server for some money in pm  ;)
Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor
Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp

Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
Re: User Control Panel Logout Button often does not work
« Reply #2 on: October 09, 2019, 06:02:52 AM »
There is still an issue with logging out of the User Control Panel.
I've tried (unsuccessfully) logging out via the latest versions of different browsers (FireFox, Chrome, IE11).
CWPpro version: 0.9.8.902