Author Topic: Website Loading Default page sometimes  (Read 263 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Website Loading Default page sometimes
« on: June 17, 2017, 08:08:59 AM »
Hello,

We have installed CWP version: 0.9.8.249 on our server. We have added the new domain and restarted httpd service.

The website correctly loads the page from the location "/home/Username/public_html" sometimes and sometimes it loads the page from /usr/local/apache/htdocs/.

The Vhost configuration is pasted below.
Code: [Select]
<VirtualHost xx.xx.xx.xx:80>
ServerName domain.com
ServerAlias www.domain.com
ServerAdmin info@domain.com
DocumentRoot "/home/username/public_html"
ScriptAlias /cgi-bin/ "/home/username/public_html/cgi-bin/
#
# Custom settings are loaded below this line (if any exist)
# Include "/usr/local/apache/conf/userdata/username/domain.com/*.conf

<IfModule mod_suexec.c>
        SuexecUserGroup username username
</IfModule>
<IfModule mod_deflate.c>
   AddOutputFilterByType DEFLATE text/css application/x-javascript text/x-component text/html text/plain text/xml application/javascript
   <IfModule mod_setenvif.c>
      BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
      BrowserMatch ^Mozilla/4.0[678] no-gzip
      BrowserMatch MSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
   </IfModule>
</IfModule>
<IfModule mod_expires.c>
    ExpiresActive on
 
    ExpiresByType image/jpg "access plus 1 month"
    ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 month"
    ExpiresByType image/gif "access plus 1 month"
    ExpiresByType image/png "access plus 1 month"
</IfModule>
<IfModule mod_suphp.c>
        suPHP_UserGroup username username
        suPHP_ConfigPath /home/username
</IfModule>

<Directory "/home/username/public_html">
        AllowOverride All
<IfModule mod_mime.c>
   AddType application/x-javascript .js
   AddType text/css .css
   </IfModule>

</Directory>

</VirtualHost>
# vhost_end domain.com

The installed modules are pasted below.
Code: [Select]
core_module (static)
 so_module (static)
 http_module (static)
 mpm_event_module (static)
 authn_file_module (shared)
 authn_core_module (shared)
 authz_host_module (shared)
 authz_groupfile_module (shared)
 authz_user_module (shared)
 authz_core_module (shared)
 access_compat_module (shared)
 auth_basic_module (shared)
 reqtimeout_module (shared)
 filter_module (shared)
 deflate_module (shared)
 mime_module (shared)
 log_config_module (shared)
 env_module (shared)
 expires_module (shared)
 headers_module (shared)
 unique_id_module (shared)
 setenvif_module (shared)
 version_module (shared)
 proxy_module (shared)
 proxy_connect_module (shared)
 proxy_http_module (shared)
 unixd_module (shared)
 status_module (shared)
 autoindex_module (shared)
 dir_module (shared)
 userdir_module (shared)
 alias_module (shared)
 rewrite_module (shared)
 security2_module (shared)
 ssl_module (shared)
 suphp_module (shared)

We are unable to find the fix for the issue. Could someone help us on this?