Author Topic: FileManager 2 not found  (Read 2352 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
FileManager 2 not found
« on: July 01, 2018, 02:26:34 PM »
Hi! I'm having 404 error when trying to open it.

What are the steps to fix it?

Thanks in advance!

Offline
*
Re: FileManager 2 not found
« Reply #1 on: July 01, 2018, 02:50:14 PM »
Same Problem With My Server

Offline
*
Re: FileManager 2 not found
« Reply #2 on: July 01, 2018, 03:26:20 PM »
Same Problem With My Server

Thanks for your reply.

I checked CWP6 that I have in another server and replicates the same issue.

Offline
**
Re: FileManager 2 not found
« Reply #3 on: July 01, 2018, 04:51:45 PM »
There was an auto update earlier and that cause the bug.

Offline
*
Re: FileManager 2 not found
« Reply #4 on: July 01, 2018, 05:19:33 PM »
There was an auto update earlier and that cause the bug.

Thanks dude!

Offline
*
Re: FileManager 2 not found
« Reply #5 on: July 01, 2018, 05:58:42 PM »
Man just when I thought I had everything running smooth, damn. I have the same issue and it also is affecting my phpmyadmin where you put in the password and try to log iin the it just stays on login page. I fixed that by rebuilding apache to a lower version 2.4.28 i think but still filemanager goes to 404 page error. please someone show the way to fix this...... :'(

Offline
*
Re: FileManager 2 not found
« Reply #6 on: July 01, 2018, 06:08:07 PM »
also is affecting my phpmyadmin where you put in the password and try to log iin the it just stays on login page. I fixed that by rebuilding apache to a lower version 2.4.28

Did you also notice an increment of ram usage too (with MySQL service I mean)? Just wondering.

Offline
**
Re: FileManager 2 not found
« Reply #7 on: July 01, 2018, 07:56:45 PM »
Oh, saw your message first and didn't know what you were talking. Now I know. And the answer is no. I didn't noticed anymore memory use. But I think my memory usage is always been low. I am thinking there's something wrong with my config. I have 16GB RAM but it only use around 1.5-3gb max. I feel like I am not making full use of my RAM. Something is wrong?

Offline
*
Re: FileManager 2 not found
« Reply #8 on: July 01, 2018, 08:38:36 PM »
Oh, saw your message first and didn't know what you were talking. Now I know. And the answer is no. I didn't noticed anymore memory use. But I think my memory usage is always been low. I am thinking there's something wrong with my config. I have 16GB RAM but it only use around 1.5-3gb max. I feel like I am not making full use of my RAM. Something is wrong?

Thanks monkeyking! Well in my case always has been low until last night. It didn't increase a lot but there's a difference.

I don't think something's wrong with your config.

Offline
*
Re: FileManager 2 not found
« Reply #9 on: July 01, 2018, 08:49:59 PM »
Same problem on CWP7 pro.

Offline
*
Re: FileManager 2 not found
« Reply #10 on: July 02, 2018, 01:37:22 AM »
My CWP version: 0.9.8.677 don't access PHP File Managager

I've updated and reinstart
yum reinstall cwp-httpd
yum reinstall cwp-suphp
yum reinstall cwp-php
service httpd restart

But don't success
Please help me!

Offline
*
Re: FileManager 2 not found
« Reply #11 on: July 02, 2018, 02:46:29 AM »
Don't proceed with re-installation guys. Just wait for the bug fix update. Or maybe some workaround from the staff.

Offline
**
Re: FileManager 2 not found
« Reply #12 on: July 02, 2018, 03:00:20 AM »
There's just another update with fixed. So
Code: [Select]
sh /scripts/update_cwp

Offline
**
Re: FileManager 2 not found
« Reply #13 on: July 02, 2018, 03:07:17 AM »
I don't think something's wrong with your config.

Thanks for the feedback. It helps.

The reason I was worry is because I was another host provider running the exact copy with CWP. It seems to used a lot more RAM (4-5.5GB of 12GB) than CPU. Now that I moved to new host, it's less RAM usages but more CPU. -_- confused.

Offline
*
Re: FileManager 2 not found
« Reply #14 on: July 02, 2018, 03:10:28 AM »
There's just another update with fixed. So
Code: [Select]
sh /scripts/update_cwp

Thanks! But not working for me...

Quote
The file /usr/local/cwpsrv/htdocs/admin/admin/fileManager2.php is corrupted.

I don't think something's wrong with your config.

Thanks for the feedback. It helps.

The reason I was worry is because I was another host provider running the exact copy with CWP. It seems to used a lot more RAM (4-5.5GB of 12GB) than CPU. Now that I moved to new host, it's less RAM usages but more CPU. -_- confused.

Mmm is this is a KVM? The other too or was an OpenVZ?
« Last Edit: July 02, 2018, 03:17:30 AM by tinchocba »