Author Topic: I installed CWP but I can not login (without any error message)  (Read 558 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
I installed CWP but I can not login (without any error message)
« on: November 07, 2018, 01:16:53 PM »
Yesterday, I created a CentOS 7 VPS Machine on Azure.
Then I logged in with ssh and installed CWP Control Web Panel.
Everything was fine on command line, installation completed successfully.

Then I just tried to login CWP but I can not. There is no error message.
I enter my username and password, when I push the login button, just login button changes as "please wait" and circle moves, but nothing else happens. There is no error message.

In addition, I want to mention that I can not get root password on Azure, but I got root (su) access with my username and password. And tried to login CWP with these username and password.

Offline
*
Re: I installed CWP but I can not login (without any error message)
« Reply #1 on: December 05, 2018, 09:37:00 AM »
Not sure exactly all the details (think I might need more)
Always important to copy and save the install txt when it's done.
(off the server) user/pass/ports and ssl key are all presented.

Try user root and your pass on   https://server.com:2087 and/or http://server.com:2086

It is important to use the right ports
One for user and one for admin
then ssl or not... if ssl then https:// and correct port

perhaps it's not your issue but worth a look.

CWP Admin Panel Link (by hostname)
CWP Admin Panel Link: http://server.com:2030
CWP Admin Panel Link: http://server.com:2086
CWP Admin Panel SSL Link: https://server.com:2031
CWP Admin Panel SSL Link: https://server.com:2087

CWP User Panel Link (by hostname)

CWP User Panel Link: http://server.com:2082
CWP User Panel SSL Link: https://server.com:2083