Author Topic: Two DKIM signiture problem  (Read 4705 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Two DKIM signiture problem
« on: July 01, 2015, 05:57:54 PM »
Getting dual DKIM signature's which ever way I send mail..

when I use roundcube

Code: [Select]
Subject: (no subject)
Received: from server.mydomain.com ([194.100.10.10]) by inbound-c2.mxswitch.com with ESMTP; 01 Jul 2015 12:47:54 -0500
Received: from localhost (unknown [127.0.0.1]) by server.mydomain.com (Postfix) with ESMTP id BC992AF81D3C for <ping@tools.mxtoolbox.com>; Wed,  1 Jul 2015 17:47:51 +0000 (UTC)
DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/simple; d=mydomain.com; s=default; t=1435772871; bh=frcCV1k9oG9oKj3dpUqdJg1PxRT2RSN/XKdLCPjaYaY=; h=Date:From:To:Subject; b=Bjj3atFe5Fl1wbyvqyx6sUsM1Mu9oCe3aNXe7MxXsrPjRp4trpGot1winm+nm8Q2z  bZOWvbIzaOciG8Rxob3fdrG67Xk9jXPv2se+bhGnd0CHQRiuBVKZj1iVEe2NWqmKr7  cQ102PdWUc4A06gtjTD1NCXeI7neJAgOMcWi9rTk=
X-Virus-Scanned: amavisd-new at mydomain.com
Received: from server.mydomain.com ([127.0.0.1]) by localhost (server.mydomain.com [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024) with ESMTP id tjBUOEujSvjd for <ping@tools.mxtoolbox.com>; Wed,  1 Jul 2015 20:47:45 +0300 (EEST)
Received: from www.mydomain.com (localhost.localdomain [127.0.0.1]) by server.mydomain.com (Postfix) with ESMTPA id A4B4DAF81D3B for <ping@tools.mxtoolbox.com>; Wed,  1 Jul 2015 20:47:45 +0300 (EEST)
DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/simple; d=mydomain.com; s=default; t=1435772865; bh=frcCV1k9oG9oKj3dpUqdJg1PxRT2RSN/XKdLCPjaYaY=; h=Date:From:To:Subject; b=XXPnSi30RUOC9nAGzXZWx0iS1wU984S8Z/D9IexnBZEVjlxLySsBTwlE+upAnjUOn  6jxhcSAkhDaaoOlRD9guj67T4V14rIgpIY5uXE38A+w4wu8t43Ch3C+SNWLLByl7L6  x4e91xV/pZnEXipfFQ+IYFTrraImVp/TAJ2yWi9Y=
MIME-Version: 1.0
Date: Wed, 01 Jul 2015 20:47:45 +0300
From: admin@mydomain.com
To: ping@tools.mxtoolbox.com
Message-ID: <1f544de66a67f9b2498e1c94fa62d80a@mydomain.com>
X-Sender: admin@mydomain.com
User-Agent: Roundcube Webmail/1.1.2



when using sending from my computer to the server

Code: [Select]
Subject:
Received: from server.mydomain.com ([194.100.10.10]) by inbound-c2.mxswitch.com with ESMTP; 01 Jul 2015 11:46:57 -0500
Received: from localhost (unknown [127.0.0.1]) by server.mydomain.com (Postfix) with ESMTP id 78833AF81D3C for <ping@tools.mxtoolbox.com>; Wed,  1 Jul 2015 16:46:55 +0000 (UTC)
DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/simple; d=mydomain.com; s=default; t=1435769215; bh=frcCV1k9oG9oKj3dpUqdJg1PxRT2RSN/XKdLCPjaYaY=; h=Date:From:To; b=PD1TkHCzyo6onuwUPPtWjfTwmVsLO7h2TgdsDul0bzjqtGLeRpLk/h23ny8f/MP5z  tjekD5hrD5833lPaqO0fGuS4IyPoLfgnFkirFLmZBvzmAnslKflqbBrJ8/mnNQWTWs  N3dosXVsf0yRgdFe4p3mGNXzoftoOuypu7daJTbs=
X-Virus-Scanned: amavisd-new at mydomain.com
Received: from server.mydomain.com ([127.0.0.1]) by localhost (server.mydomain.com [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024) with ESMTP id Qie1_brDb9Fw for <ping@tools.mxtoolbox.com>; Wed,  1 Jul 2015 19:46:49 +0300 (EEST)
Received: from [10.10.0.100] (unknown [46.196.145.123]) (using TLSv1.2 with cipher DHE-RSA-AES128-SHA (128/128 bits)) (No client certificate requested) by server.mydomain.com (Postfix) with ESMTPSA id 64B7BAF81D3B for <ping@tools.mxtoolbox.com>; Wed,  1 Jul 2015 19:46:49 +0300 (EEST)
DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/simple; d=mydomain.com; s=default; t=1435769209; bh=frcCV1k9oG9oKj3dpUqdJg1PxRT2RSN/XKdLCPjaYaY=; h=Date:From:To; b=Lg6cT8GciBVetbT/1IaBRGT/se8Qwj6sbsj9YT1E3rH/R3Wc9mIqJx9XstXoJCcVr  fnMyd876KqHk//M7HzAK5mwC54kP1Lv9q+LsEUIwUjAi7xwDUWpbkWD/ZtvHeagza5  1zFfIK8Acc6Swxd0dvuCk0N2ZiincK9RRXIqNybs=
Message-ID: <55941971.7040800@mydomain.com>
Date: Wed, 01 Jul 2015 19:46:41 +0300
From: Admin <admin@mydomain.com>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:31.0) Gecko/20100101 Thunderbird/31.7.0
MIME-Version: 1.0
To: ping@tools.mxtoolbox.com
Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit

I'm a bit lost on how to fix this issue.

my zone file looks like this

Code: [Select]
mail IN A 194.100.10.10
server IN A 194.100.10.10

localhost.mydomain.com. IN A 127.0.0.1

mydomain.com. IN MX 0 server.mydomain.com.

mydomain.com. IN TXT "v=spf1 +a +mx +ip4:194.100.10.10 ~all"

p.s. changed my ip and domain name.


tried playing around with postfix settings to no avail. any help as to what I've done wrong, or what setting to change?

Offline
*
Re: Two DKIM signiture problem
« Reply #1 on: July 01, 2015, 06:51:20 PM »
Found a solution if anyone needs it.

Code: [Select]
nano /etc/postfix/master.cf
scroll to the bottom and find the line

Code: [Select]
127.0.0.1:10025 inet n - y - - smtpd below it add

Code: [Select]
-o smtpd_milters=

Offline
*
Re: Two DKIM signiture problem
« Reply #2 on: August 15, 2015, 01:57:05 AM »
how to make key dkim :(  :[



uncommented a few lines and i got activate 3 balls red to green, but the ball red column dkim i don't know. help me,
i can't send no email, nem receive email. :(

all services activates, firewall disabled