Author Topic: E-mail / imap / dovecot issue  (Read 117 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
E-mail / imap / dovecot issue
« on: November 29, 2018, 10:44:07 PM »
Hi All,

I'm facing weird issue with imap/roundcube while i'm trying to log in. Here is my dovecot.log output.

Code: [Select]
# tail /var/log/dovecot.log
Nov 29 17:37:30 master: Error: service(imap-login): command startup failed, throttling for 8 secs
Nov 29 17:37:38 imap-login: Error: SSL: Stacked error: error:0608308E:digital envelope routines:EVP_PKEY_get1_EC_KEY:expecting a ec key
Nov 29 17:37:38 imap-login: Fatal: Can't load ssl_cert: error:0906D06C:PEM routines:PEM_read_bio:no start line
Nov 29 17:37:38 master: Error: service(imap-login): command startup failed, throttling for 16 secs
Nov 29 17:39:39 pop3-login: Error: SSL: Stacked error: error:0608308E:digital envelope routines:EVP_PKEY_get1_EC_KEY:expecting a ec key
Nov 29 17:39:39 pop3-login: Fatal: Can't load ssl_cert: error:0906D06C:PEM routines:PEM_read_bio:no start line
Nov 29 17:39:39 master: Error: service(pop3-login): command startup failed, throttling for 8 secs
Nov 29 17:40:50 pop3-login: Error: SSL: Stacked error: error:0608308E:digital envelope routines:EVP_PKEY_get1_EC_KEY:expecting a ec key
Nov 29 17:40:50 pop3-login: Fatal: Can't load ssl_cert: error:0906D06C:PEM routines:PEM_read_bio:no start line
Nov 29 17:40:50 master: Error: service(pop3-login): command startup failed, throttling for 16 secs

I will be appreciate if someone helps.

Thanks.

Offline
***
Re: E-mail / imap / dovecot issue
« Reply #1 on: December 05, 2018, 01:51:52 AM »
Kindly check your hostname. If it is not properly configured, configure your hostname proper through Change Hostname Module.

Offline
*
Re: E-mail / imap / dovecot issue
« Reply #2 on: December 18, 2018, 11:46:23 PM »
Kindly check your hostname. If it is not properly configured, configure your hostname proper through Change Hostname Module.

Hi Jamshed,

THanks for your reply. This is fixed after re-installing centos7+cwp.

But now it stops after a day (services seems active but cannot connect imap issue again)

Do you have any idea about this?

Thanks.