Author Topic: API key dont working  (Read 1365 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
API key dont working
« on: March 16, 2017, 03:21:53 PM »
Hello,
I use WHMCS, and when I put my API key in the hash access (and in the .api_keys file), I can not create an account.

My .api_keys file:

Quote
serveraccesshash:ZcpPJaAaUXQm4y2QYXBH

Is it correct ?
I will change my API key after resolving the issue.

Best regards,
xnooztv.

Offline
**
Re: API key dont working
« Reply #1 on: March 16, 2017, 03:55:19 PM »
Hello,
I use WHMCS, and when I put my API key in the hash access (and in the .api_keys file), I can not create an account.

My .api_keys file:

Quote
serveraccesshash:ZcpPJaAaUXQm4y2QYXBH

Is it correct ?
I will change my API key after resolving the issue.

Best regards,
xnooztv.

u try manual? if work manual and it all fine it a problem with a plugin... same problem in the past...

Offline
*
Re: API key dont working
« Reply #2 on: March 16, 2017, 04:26:37 PM »
Yes, i have try manual, the error message is: "Key not set or invalid!"
I do not understand why its not working..

Offline
**
Re: API key dont working
« Reply #3 on: March 16, 2017, 04:41:06 PM »
Yes, i have try manual, the error message is: "Key not set or invalid!"
I do not understand why its not working..

http://wiki.centos-webpanel.com/cwp-account-api

try and said if work

Offline
*
Re: API key dont working
« Reply #4 on: March 17, 2017, 12:05:52 AM »
Hello,

I have already followed this documentation and it does not work.
At first, I did not have the file "api_key.conf", I had to create it manually, is this normal?
A screenshot of my file:



Is it correct?

EDIT: I have renamed ".api_keys" to "api_key.conf" and it's not working  :'(
« Last Edit: March 17, 2017, 12:09:09 AM by xnooztv »

Offline
*
Re: API key dont working
« Reply #5 on: March 17, 2017, 03:40:59 AM »
Greetings, Please try using another key without ":", alfo as well as this

8437r3dffs2FF

And please let me know how it went!

Offline
*
Re: API key dont working
« Reply #6 on: March 17, 2017, 10:32:14 AM »
Hello,

The problem was resolved.
Sure enough, I had to put only the key in the file.

Thanks you very much :)

Offline
**
Re: API key dont working
« Reply #7 on: March 17, 2017, 11:56:38 AM »
Hello,

The problem was resolved.
Sure enough, I had to put only the key in the file.

Thanks you very much :)
Greetings, Please try using another key without ":", alfo as well as this

8437r3dffs2FF

And please let me know how it went!

so, plugin work fine no? for test

Offline
*
Re: API key dont working
« Reply #8 on: March 17, 2017, 01:24:37 PM »
Yes, the pluging is working :)