Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - cwp

Pages: [1] 2 3
1
CentOS-WebPanel Bugs / API Key
« on: March 03, 2020, 06:10:33 PM »
Can not add API KEY

2
E-Mail / Update Postfix/ Dovecot to latest version
« on: January 12, 2020, 12:15:30 AM »
Hello. I have updated Dovecot and Postfix to latest versions.
It is working fine with CWP. The only problem is that I should not rebuild mail server
becouse of main.cf and master.cf file changes.

Have you got any plans to update those software to latest version and correct changes made by rebuild process ?

3
CentOS 7 Problems / Monit - startup on boot is disabled
« on: January 09, 2020, 08:14:21 AM »
Monit is not default enabled to startup on boot
need to be fixed

4
MySQL / MySQL database create issue on MariaDB 10.4
« on: January 06, 2020, 07:31:07 PM »
Hello.

I have updated MariaDB from 10.1 to 10.4.
From cpanel (user account) I can not create database. I can't confirm is this issue exist on 10.1 too.
From whm (root) I can.

5
E-Mail / Upgrade CWP to use Postfix 3.X
« on: November 22, 2019, 09:10:26 PM »
Is there any plans to use Postfix 3.X with CWP ?

6
PHP Selector / PHP-FPM not starting
« on: October 14, 2019, 07:14:05 AM »
I have error:
Failed at step EXEC spawning /opt/alt/php-fpm73/usr/sbin/php-fpm: Permission denied

After rebuild it working some time and then stop. I need to rebuild it again.

7
Apache / Fresh install apache error
« on: September 23, 2019, 11:29:59 AM »
I have fresh CWP install on Centos 7.
Apache running ok.
Then I change webserwer to: Apache + nGinx
After that I can not start Apache
I get error

systemd: Starting Web server Apache...
 apachectl: httpd: Syntax error on line 512 of /usr/local/apache/conf/httpd.conf: Syntax error on line 2 of /usr/local/apache/conf.d/rpaf.conf: Cannot load modules/mod_rpaf.so into server: /usr/local/apache/modules/mod_rpaf.so: cannot open shared object file: No such file or directory
 systemd: httpd.service: control process exited, code=exited status=1
 systemd: Failed to start Web server Apache.
 systemd: Unit httpd.service entered failed state.
 systemd: httpd.service failed.

8
CentOS-WebPanel Bugs / reset user password does not work
« on: August 10, 2019, 01:15:23 PM »
There is a problem with reset user password.
I set up new password and can't login with the new one but can login on old one.
Can some one check it ?

9
SSL / ssl without www alias
« on: April 23, 2019, 03:09:35 PM »
I have latest cwp. I see that domain.com certificate works fine but www.domain.com - not.
I checked on letsencrypt and it looks like CWP generate LE SSL without alias
did you change it ?

10
Apache / CustomLog bytes
« on: March 27, 2019, 05:25:45 PM »
I can't find in Apache documentation what is this for at httpd vhost template

CustomLog /usr/local/apache/domlogs/%domain%.bytes bytes

There is not such thing like "bytes".

This create file with bytes strings. WHat the sens is ?

11
DNS / [bug] Adding subdomain at cpanel does not restart bind
« on: March 25, 2019, 01:23:57 PM »
User add subdomain. Bind is not reloaded. Subdomain does not work. Great.

12
Installation / [bug] CWP to CWP migration tool
« on: March 21, 2019, 06:38:48 PM »
CWP to CP migration tool does not migrate email files. It just create email account but not migrate files.
Do not delete accounts before moving email

13
I set up new CWP server.
Generated SSL with new hostname.

WHen I access main server site with hostname SSL show it is OK)
When I try access 2087 or 2031 port I get information that SSL is incorect.

I do not have this problem with other servers.

Any idea what is going on ?

14
CentOS-WebPanel Bugs / named_conf.conf is not used when adding domain
« on: December 30, 2018, 06:14:46 PM »
I have tested and it looks like for named CWP curently dosn't use template for named.
I have changed: /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/conf/web_servers/conf_templates/named_conf.conf
and named_tpl from setting table in mysql but CWP create domain without my changes

It worked before last update. Can some one fix it ?

15
CentOS-WebPanel Bugs / SSL Cerificate - Manual Install issue
« on: December 30, 2018, 05:39:21 PM »
My client sent me his own certificate with provate key.
I tried to install it with SSL Cerificate - Manual Install
I have fill forms with data then click Generate Intermediate and Save button.
I get message that certs was saved.
I have reboted Apache.

After that site stop worked. I saw that apache vhost was generated without triling slash at document root

Pages: [1] 2 3