Author Topic: First time user, I made a wrong turn... I think...  (Read 5405 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
First time user, I made a wrong turn... I think...
« on: December 03, 2015, 07:21:17 AM »
so I just installed CentOS got the mysql root password setup, then did all the update, then installs for CWP...


Its "working" but somewhere along the time I screwed up on the IP Addresses I guess....

I setup a test account, and the mydomain.com is serving the web page as expected.

I have ftp working, but when I upload my files to my test account mydomain.com, those files are not being served, so I think somehow I added my main domain to the root account instead of my test hosting account.

so the main issues,

I have never ran a DNS before, just edit records and point to name servers.
so it seems what I'm looking at is I have my own DNS going. My main domain is with go daddy, so dose that mean I point the name servers to my system, or the ns1.centos-webpanel.com? that way I can manage my own sub domains?

second issue I have is the mail box, its showing my local network IP address for the login, thats fine for testing, but it needs to me accessible from the public IP correct?

I'm using a single public IP at the moment, and its being port forwarded to my web server, the web server at the moment is configured with a single IP address.


I'm going to try and read over some things again and see if I missed something during the install.  I have nothing but time spent on this server, so a re-installation if needed is not an issue.


thanks,
Nate_Bro



Offline
*
Re: First time user, I made a wrong turn... I think...
« Reply #1 on: December 03, 2015, 03:16:49 PM »
Ok......


I did a little more work, not sure if I made things worse or better....


now my public IP is showing....

Index of /

index.html_dfhfh
phpMyAdmin/
roundcube/
webftp_simple/


so I can access webmail and such from outside my local network....

I renamed the index.html so I could list the directories....

the issue I have now is I can't seem to get a user account with my domainname.com to point to the index.html for the user, just the public index.html...  I checked the Apache virtual host conf and that was all correct, it should have been pointing to the user public html not the "local Apache" location...
 
**** Found **** http://forum.centos-webpanel.com/apache/default-page-displayed-for-all-domains/


my other issue was not being able to access my panel from the public IP address.... Duh.. Make sure the port is forwarding!

*** I thought it was working, the login shows up, but all it will do is timeout.
 


Now I just need to figure out how to work with the sub domains and email....
« Last Edit: December 03, 2015, 03:24:21 PM by Nate_Bro »

Offline
*****
Re: First time user, I made a wrong turn... I think...
« Reply #2 on: December 08, 2015, 08:38:01 AM »
I renamed the index.html so I could list the directories....

If you wish to hide it, you can add to .htaccess next line:
Code: [Select]
Options -Indexesor touch any index file.
You can ask me to solve any problem with your server for some money in pm  ;)
Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor
Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp

Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services