Author Topic: Default Page Displayed for all domains  (Read 39150 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline
*
Default Page Displayed for all domains
« on: October 31, 2014, 06:02:36 AM »
If you get default web page displayed for the all domains then please follow this instructions.

1. Logout and Login again as root (CWP automatically tries to fix known issues on the root login)
2. Set shared IP address (Left Menu --> CWP Settings --> Edit Settings)
3. Rebuild Apache vHosts (Left Menu --> Apache Settings --> Rebuild Apache vHosts)
4. Delete index.html file from users folder: /home/USERNAME/public_html/index.html

Check your website now, if you are still getting the same screen then check IP address set for your domain, goto:
Left Menu --> Apache Settings --> Edit Apache vHosts (and check IP address set for domain)

AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
Re: Default Page Displayed for all domains
« Reply #1 on: November 05, 2014, 05:44:48 PM »
This does not work on a fresh install - still all resolve to default domain.

Offline
*
Re: Default Page Displayed for all domains
« Reply #2 on: November 05, 2014, 06:37:05 PM »
Compared settings of /usr/local/apache/conf.d/vhosts.conf in the demo install and mine and found that the setting should be:
Code: [Select]
..
..
<Directory "/">
        AllowOverride All
</Directory>
..
..

In mine it was by default: /home/tester/public_html

After this change it works now!


Offline
*
Re: Default Page Displayed for all domains
« Reply #3 on: November 13, 2014, 05:13:55 PM »
Unfortunately neither of the options worked for me.

Offline
*
Re: Default Page Displayed for all domains
« Reply #4 on: November 15, 2014, 05:56:18 AM »
have you maybe checked apache logs and if the configuration is correct in the vhosts file?
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
Re: Default Page Displayed for all domains
« Reply #5 on: November 20, 2014, 09:51:14 PM »

Hi

I'm having similar issue.

When i tried to visit mytestdomain.com, i get default apache page
Then i used ftp to override the index.html file, i also added index.php and colors.html but when i try accessing mytestdomain.com, i still see the default apached page.

when i try accessing any of the files i uploaded (like mytestdomain.com/colors.html), i get 404 error.



my log messages show

[servertest@ddwwservers logs]$ tail -n 20 error_log
[Thu Nov 20 18:43:17 2014] [error] [client 41.206.1.4] File does not exist: /usr/local/apache/htdocs/favicon.ico
[Thu Nov 20 18:43:17 2014] [error] [client 41.206.1.4] File does not exist: /usr/local/apache/htdocs/favicon.ico
[Thu Nov 20 18:43:19 2014] [error] [client 41.206.1.4] File does not exist: /usr/local/apache/htdocs/favicon.ico
[Thu Nov 20 18:43:19 2014] [error] [client 41.206.1.4] File does not exist: /usr/local/apache/htdocs/img, referer: http://mytestdomain.com/
[Thu Nov 20 18:43:19 2014] [error] [client 41.206.1.4] File does not exist: /usr/local/apache/htdocs/favicon.ico
[Thu Nov 20 18:43:22 2014] [error] [client 41.206.1.4] File does not exist: /usr/local/apache/htdocs/favicon.ico
[Thu Nov 20 18:43:22 2014] [error] [client 41.206.1.4] File does not exist: /usr/local/apache/htdocs/img, referer: http://mytestdomain.com/
[Thu Nov 20 18:43:23 2014] [error] [client 41.206.1.4] File does not exist: /usr/local/apache/htdocs/favicon.ico
[Thu Nov 20 18:43:32 2014] [error] [client 41.206.1.4] File does not exist: /usr/local/apache/htdocs/index.php
[Thu Nov 20 18:43:35 2014] [error] [client 41.206.1.4] File does not exist: /usr/local/apache/htdocs/index.php
[Thu Nov 20 18:43:39 2014] [error] [client 41.206.1.4] File does not exist: /usr/local/apache/htdocs/index.php
[Thu Nov 20 18:43:47 2014] [error] [client 41.206.1.4] File does not exist: /usr/local/apache/htdocs/colors.html
[Thu Nov 20 18:43:50 2014] [error] [client 41.206.1.4] File does not exist: /usr/local/apache/htdocs/colors.html
[Thu Nov 20 18:43:54 2014] [error] [client 41.206.1.4] File does not exist: /usr/local/apache/htdocs/colors.html
[Thu Nov 20 18:43:57 2014] [error] [client 41.206.1.4] File does not exist: /usr/local/apache/htdocs/colors.html
[Thu Nov 20 18:45:16 2014] [error] [client 41.206.1.4] File does not exist: /usr/local/apache/htdocs/favicon.ico
[Thu Nov 20 18:45:16 2014] [error] [client 41.206.1.4] File does not exist: /usr/local/apache/htdocs/favicon.ico
[Thu Nov 20 18:55:14 2014] [error] [client 41.206.1.4] File does not exist: /usr/local/apache/htdocs/favicon.ico
[Thu Nov 20 18:55:36 2014] [error] [client 41.206.1.4] File does not exist: /usr/local/apache/htdocs/favicon.ico
[Thu Nov 20 19:15:57 2014] [error] [client 41.206.1.4] File does not exist: /usr/local/apache/htdocs/favicon.ico


Thanks

Will appreciate your reply

Offline
*
Re: Default Page Displayed for all domains
« Reply #6 on: November 23, 2014, 03:57:53 AM »
you need to follow instructions in the first post, if you have server with a public IP address.
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
Re: Default Page Displayed for all domains
« Reply #7 on: December 03, 2014, 02:37:50 PM »
Your default configuration does not handle ipv6 properly.

Code: [Select]
[Wed Dec 03 14:59:56 2014] [error] [client 2001:41d0:a:XXXX::1] File does not exist: /usr/local/apache/htdocs/img, referer: http://blog.xxxxxx.ovh/

while the original vhost configuration looked like:
Code: [Select]
<VirtualHost 37.187.98.XXX:80>
and in this case it should look like:
Code: [Select]
<VirtualHost [client 2001:41d0:a:XXXX::1]:80 37.187.98.XXX:80>
more readable example:
Code: [Select]
<VirtualHost [ipv6]:80 ipv4:80>


Actually as far as I see this your soft does not handle ipv6 at all. Every domain should have ipv4 configuration and ipv6. Please add this as a feature in future releases.

is this even open source?
« Last Edit: December 03, 2014, 02:46:34 PM by zajacmp3 »

Offline
*
Re: Default Page Displayed for all domains
« Reply #8 on: December 14, 2014, 03:54:28 PM »
still in problem, i've tried to follow that instruction and tried to reinstall... :(

Offline
***
Re: Default Page Displayed for all domains
« Reply #9 on: December 15, 2014, 01:26:31 PM »
Try and set your Varnish (if you use it) or shared ip to 127.0.0.1 and rebuild virtual hosts

Offline
*
Re: Default Page Displayed for all domains
« Reply #10 on: December 16, 2014, 12:18:13 AM »
forgot about this, ipv6 should be included in the future versions.

sprabowo, your virtual hosts needs to have a same ip which you are using for apache...rebuild vhosts options should help as glenn said.
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
Re: Default Page Displayed for all domains
« Reply #11 on: December 24, 2014, 05:48:28 PM »
This is my first time with CWP.

I am very very disappointed.  >:( >:( >:( >:( >:( >:(

A fresh installation... tried everything... spent 3 hours... default page is displayed !!!

Using VestaCP for a year at a production environment. There has never ever been a single problem to date.

Offline
*
Re: Default Page Displayed for all domains
« Reply #12 on: December 25, 2014, 05:01:13 PM »
have you followed instructions and have you checked server logs?
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
***
Re: Default Page Displayed for all domains
« Reply #13 on: December 26, 2014, 05:16:58 PM »
Using VestaCP for a year at a production environment. There has never ever been a single problem to date.

Aha, i saw VestaCP, it's a little gem of hosting software, but powerless than cwp.
The more stuff you put the more ways to broke it.
8==D it's a function that try to compare 8 (int) against D (string) and not ALWAYS does return false.

Offline
*
Re: Default Page Displayed for all domains
« Reply #14 on: December 27, 2014, 12:12:56 AM »
have you followed instructions and have you checked server logs?

No I didn't check anything. It was a default and clean install. I was expecting it to get working. The guys above didn't come up with a solution nor their problems were resolved.
This looks like a common issue.
By the way CWP looks awesome. So much control under my hands. I really really wanted it to work. But unfortunately it did not.