Author Topic: IP used in the HELO request  (Read 6659 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
IP used in the HELO request
« on: July 30, 2016, 02:01:29 PM »
Hello,

I was testing my email on mail-tester.com and and i got this error:

-1.999   FSL_HELO_BARE_IP_2   IP used in the HELO request
The hostname should be a domain name, not an IP address


I have checked my postfix configuration in CWP and it has a valid hostname.

Anybody knows whats wrong?

Thanks  :)

Offline
*
Re: IP used in the HELO request
« Reply #1 on: August 03, 2016, 11:40:16 AM »
same problem. any one ?

Offline
*
Re: IP used in the HELO request
« Reply #2 on: August 03, 2016, 04:09:11 PM »
no one can help ??? :(

Offline
*
Re: IP used in the HELO request
« Reply #3 on: August 05, 2016, 04:06:49 AM »
solve to my self :P

go to...

/usr/local/apache/htdocs/roundcube/config/defaults.inc.php

find the..

$config['smtp_helo_host'] = '';

and replace to

$config['smtp_helo_host'] = 'mail.yourhostname.com';

Offline
*****
Re: IP used in the HELO request
« Reply #4 on: August 21, 2016, 09:11:09 AM »
Hello.

I guess you have using webmail by link like http://server_ip/webmail . But it should be http://your_domain/webmail
You can ask me to solve any problem with your server for some money in pm  ;)
Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor
Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp

Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services