Author Topic: Nw install not loading  (Read 6185 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Nw install not loading
« on: March 27, 2015, 11:50:26 AM »
Hi,
On my 4th or 5th install now & all have gone ok till this one.  After my latest installation, It completes ok with no obvious errors. Once I reboot the server & then try to access the admin panel, Im getting connection reset & no web panel.

Centos 6.5 32bit.
Fresh install
I can access default website fine & get centos holding page. Not sure where to start on troubleshooting this. Some suggestions would be much appreciated.

Thanks

Offline
*
Re: Nw install not loading
« Reply #1 on: March 27, 2015, 05:16:27 PM »
try checking your firewall and services running on your server

Provide output of
Code: [Select]
netstat -tulpn
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
Re: Nw install not loading
« Reply #2 on: March 29, 2015, 12:18:54 PM »
Hi,
 net stat produces

Proto Recv-Q Send-Q Local Address               Foreign Address             State       PID/Program name
tcp        0      0 0.0.0.0:21                  0.0.0.0:*                   LISTEN      5467/pure-ftpd (SER
tcp        0      0 195.154.73.195:53           0.0.0.0:*                   LISTEN      1008/named
tcp        0      0 127.0.0.1:53                0.0.0.0:*                   LISTEN      1008/named
tcp        0      0 0.0.0.0:22                  0.0.0.0:*                   LISTEN      5171/sshd
tcp        0      0 0.0.0.0:25                  0.0.0.0:*                   LISTEN      5416/master
tcp        0      0 127.0.0.1:953               0.0.0.0:*                   LISTEN      1008/named
tcp        0      0 0.0.0.0:4190                0.0.0.0:*                   LISTEN      5334/dovecot
tcp        0      0 0.0.0.0:993                 0.0.0.0:*                   LISTEN      5334/dovecot
tcp        0      0 0.0.0.0:995                 0.0.0.0:*                   LISTEN      5334/dovecot
tcp        0      0 127.0.0.1:10025             0.0.0.0:*                   LISTEN      5416/master
tcp        0      0 0.0.0.0:3306                0.0.0.0:*                   LISTEN      5308/mysqld
tcp        0      0 0.0.0.0:587                 0.0.0.0:*                   LISTEN      5416/master
tcp        0      0 0.0.0.0:110                 0.0.0.0:*                   LISTEN      5334/dovecot
tcp        0      0 0.0.0.0:143                 0.0.0.0:*                   LISTEN      5334/dovecot
tcp        0      0 0.0.0.0:465                 0.0.0.0:*                   LISTEN      5416/master
tcp        0      0 :::21                       :::*                        LISTEN      5467/pure-ftpd (SER
tcp        0      0 ::1:53                      :::*                        LISTEN      1008/named
tcp        0      0 :::22                       :::*                        LISTEN      5171/sshd
tcp        0      0 ::1:953                     :::*                        LISTEN      1008/named
udp        0      0 195.154.73.195:53           0.0.0.0:*                               1008/named
udp        0      0 127.0.0.1:53                0.0.0.0:*                               1008/named
udp        0      0 ::1:53                      :::*                                    1008/named

Re: Nw install not loading
« Reply #3 on: March 30, 2015, 08:44:53 AM »
service cwpsrv restart

Offline
*
Re: Nw install not loading
« Reply #4 on: March 31, 2015, 08:01:01 AM »
Hi ,, Yeh I tried restarting service a couple of times.. No joy.  I *think* It is a hardware issue, as now http doesn't work.

Offline
*
Re: Nw install not loading
« Reply #5 on: March 31, 2015, 10:31:21 AM »
Ok, checked & all hardware is ok.. 1p_address:80 works  IP_address:2030 doesnt work. Ive restarted cwp & stopped iptables


Offline
*
Re: Nw install not loading
« Reply #6 on: March 31, 2015, 04:48:59 PM »
you need to provide output of the commands which you used for services restart, also you should check your netstat if the services are listening.
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
Re: Nw install not loading
« Reply #7 on: April 01, 2015, 07:59:43 AM »
hmm..it started working this morning...

Re: Nw install not loading
« Reply #8 on: April 01, 2015, 08:07:20 AM »
I love magic :)