Author Topic: New email account not working in 0.9.8.6  (Read 12336 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
New email account not working in 0.9.8.6
« on: May 02, 2015, 07:53:39 AM »
Hi,

I have a clean install off SWP.
But in version 0.9.8.6 on option Create a New Email Account (MailBox)
I wil not get a error or mail account.
I have rebuild the mail server but same issue.
And Postfix Mail Server is running.
Thanks,

Ferry

Lego, Playmobil of Duplo duur? Vergelijk gewoon online de prijzen op https://www.speelgoedprijs.nl/

Offline
*
Re: New email account not working in 0.9.8.6
« Reply #1 on: May 02, 2015, 10:45:55 AM »
Its working fine here. The only problem I have is with catchall alias.

Explanation to my problem:
I have email id : a@domian.com

I made a alias for *@domain.com to forward all mails to a@domain.com

Then I added b@domain.com

Now when I send mail to b@domain.com, it goes to a@domain.com

Re: New email account not working in 0.9.8.6
« Reply #2 on: May 02, 2015, 11:13:45 AM »
Did you check your mail log?

Offline
*
Re: New email account not working in 0.9.8.6
« Reply #3 on: May 04, 2015, 09:20:32 PM »
Its working fine here. The only problem I have is with catchall alias.

Explanation to my problem:
I have email id : a@domian.com

I made a alias for *@domain.com to forward all mails to a@domain.com

Then I added b@domain.com

Now when I send mail to b@domain.com, it goes to a@domain.com

try setting up catch all at last place.
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
Re: New email account not working in 0.9.8.6
« Reply #4 on: May 05, 2015, 01:51:56 AM »
Its working fine here. The only problem I have is with catchall alias.

Explanation to my problem:
I have email id : a@domian.com

I made a alias for *@domain.com to forward all mails to a@domain.com

Then I added b@domain.com

Now when I send mail to b@domain.com, it goes to a@domain.com

try setting up catch all at last place.

Setting up catchall at last works fine. But new emails are added regularly as new users join. Kindly look into this

Offline
*
Re: New email account not working in 0.9.8.6
« Reply #5 on: May 25, 2015, 12:08:10 PM »
I am having the same issue as the OP.

CWP version: 0.9.8.6
Postfix Mail Server: up and running.

There is no traces of errors on CWP GUI nor error_log @ /usr/local/cwpsrv/logs/

Offline
*
Re: New email account not working in 0.9.8.6
« Reply #6 on: June 11, 2015, 09:47:28 AM »
Same problem with me.

In new version CWP, Mail server not work properly. Can send email but can't receive email anything.


Offline
*
Re: New email account not working in 0.9.8.6
« Reply #7 on: June 14, 2015, 02:54:06 PM »
Hello!

I have exactly the same issue! I can't create any mails. No error output to debug.
The only rare error in error_log which is repeating constantly is:
sed: couldn't write 80 items to stdout: Broken pipe
sed: couldn't flush stdout: Broken pipe
sed: couldn't write 80 items to stdout: Broken pipe
sed: couldn't flush stdout: Broken pipe
sed: couldn't flush stdout: Broken pipe
sed: couldn't write 80 items to stdout: Broken pipe
sed: couldn't flush stdout: Broken pipe
sed: couldn't flush stdout: Broken pipe
sed: couldn't flush stdout: Broken pipe
sed: couldn't flush stdout: Broken pipe

Any clues? How we can solve this issue?

Or probably I would like to downgrade to 0.9.8.5, but where is it available?

Regards


Hi,

I have a clean install off SWP.
But in version 0.9.8.6 on option Create a New Email Account (MailBox)
I wil not get a error or mail account.
I have rebuild the mail server but same issue.
And Postfix Mail Server is running.

Offline
*
Re: New email account not working in 0.9.8.6
« Reply #8 on: July 23, 2015, 01:28:38 PM »
This issue is only when you run MYSQL 5.6 on the server.
Fix is coming soon
Thanks,

Ferry

Lego, Playmobil of Duplo duur? Vergelijk gewoon online de prijzen op https://www.speelgoedprijs.nl/

Offline
*
Re: New email account not working in 0.9.8.6
« Reply #9 on: August 30, 2015, 02:08:34 PM »
This issue is only when you run MYSQL 5.6 on the server.
Fix is coming soon

any update to fix this problem yet ?

Offline
*
Re: New email account not working in 0.9.8.6
« Reply #10 on: September 01, 2015, 05:14:17 AM »
This issue is only when you run MYSQL 5.6 on the server.
Fix is coming soon
i had this problem too, but today i'll try to downgrade mysql to 5.5 if 5.6 not support for an email database on cwp

Offline
*
Re: New email account not working in 0.9.8.6
« Reply #11 on: June 14, 2016, 06:32:16 AM »
This issue is only when you run MYSQL 5.6 on the server.
Fix is coming soon

I am on

MySQL version: 5.5.47
CWP version: 0.9.8.15

and have the same problem.


Workaround:
You can setup aliases for the ones you don't want going into the catchall mailbox , and deliver the mail to their own mailbox or send them off to another domain.
« Last Edit: June 14, 2016, 06:36:04 AM by ripieces »