Author Topic: Users website getting Connection refused.  (Read 537 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Users website getting Connection refused.
« on: June 26, 2017, 08:18:05 AM »
Ok as the title say every site that is being hosted of this has suddenly started getting Connection refused when trying to access via HTTP or HTTPS. The webpanel seems to be working fine though ive rebuild the vhosts and Apache nothing, restarted the server several times and still nothing. I dont know what is causing this i think it might be the CSF firewall i just dont know where to look.

Also i've noticed that all of the users accounts other then root dont have ANY processes running at all.

Sites affected :

Kueradio.com.au
Kuemedia.com.au
baysteamersmaritimemuseum.org.au
247continiousmusic.com
« Last Edit: June 26, 2017, 08:24:47 AM by KueMedia »

Offline
**
Re: Users website getting Connection refused.
« Reply #1 on: June 26, 2017, 11:14:58 AM »
Hi, nice to see another Aussie in here  :)

Did you disable CFS to see if it causing the issue? Also I notice you're using CloudFlare for DNS, have you changed any settings there recently which might be affecting it? 
https://6sense.com.au
Web Design, Development & Hosting.

Offline
*
Re: Users website getting Connection refused.
« Reply #2 on: June 26, 2017, 11:28:57 PM »
Hi, nice to see another Aussie in here  :)

Did you disable CFS to see if it causing the issue? Also I notice you're using CloudFlare for DNS, have you changed any settings there recently which might be affecting it?

Hi, Thanks mate!  ;D

I haven't changed anything in our Cloudflare account in a while haven't needed i did check the other day to make sure everything is the same and it is. I've also tried disabling the firewall and still nothing i've updated it removed everything from the blacklist and yet it still wont load.

I will mention that recently we did have an IPv6 DHCP Scope add to the DHCP Server most of the computers dealt with it fine some need some configuring but during the time i never noticed any issues with our websites.
« Last Edit: June 26, 2017, 11:36:53 PM by KueMedia »

Offline
*
Re: Users website getting Connection refused.
« Reply #3 on: June 26, 2017, 11:42:50 PM »
Well then do not matter....... Just check our router for issues and it seems just about all the port forwarding has been removed....

Offline
*
Re: Users website getting Connection refused.
« Reply #4 on: June 29, 2017, 09:16:07 PM »
Go to your CloudFlare account and under "Crytpo", go to "Always use HTTPS" and turn that on. Let me know if that solves the issue for you :)