Author Topic: CWPpro disappeared  (Read 347 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
CWPpro disappeared
« on: July 04, 2018, 12:37:11 AM »
Hi, I have not idea what happened. I've purchased CWPpro and installed it, like 2 or 3 months ago and then, today I log in and see a message that says I'm not using CWPpro. I don't know what and when it happened, neither what am suppose to do.
Can anyone help me with this, please?
Also I tought I can post support tickets when pay for Pro but one out of two, or I am too tired and can see support link there (only one leading to some kind of video) or there is no support.
Thanks, and sorry if all this sounds too lame. VPS and panels are not my strength.
« Last Edit: July 04, 2018, 12:59:07 AM by usrnm »

Offline
*
Re: CWPpro disappeared
« Reply #1 on: July 04, 2018, 03:35:44 AM »
Check your (external) IP Address.. if it has changed (if it is Dynamic).

Cheers.
X

Offline
*
Re: CWPpro disappeared
« Reply #2 on: July 04, 2018, 08:05:54 AM »
It's still the same.
And now it's fine.
I have no idea what happened.
Anyone with the same experience?
Greetings!

edit: I mean, my server now is running CWP7pro.
« Last Edit: July 04, 2018, 08:07:25 AM by usrnm »

Offline
*
Re: CWPpro disappeared
« Reply #3 on: July 05, 2018, 10:43:54 PM »
I have the same problem, today my server shows me that CWP is not Pro.
I have not touched or modified anything ...
Support answered me quickly, and they told me to run the following command: sh /scripts/update_cwp
After a few seconds, I have CWP Pro back.
Thank you for the ultra fast support!
« Last Edit: July 05, 2018, 11:10:13 PM by AfroGarach »