Author Topic: Fresh Install  (Read 3071 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Fresh Install
« on: January 31, 2017, 09:34:17 PM »
I just install a fresh copy of CWP for centos 7 and i can't seem to be able to login to roundcube web mail gives me an error.

connection to storage server failed

I was wondering on how to fix this ?

Offline
*
Re: Fresh Install
« Reply #1 on: January 31, 2017, 10:54:30 PM »
try rebuilding mail server from cwp
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
Re: Fresh Install
« Reply #2 on: February 01, 2017, 02:02:10 AM »
Sorry didn't work.

Offline
*
Re: Fresh Install
« Reply #3 on: February 01, 2017, 11:35:09 AM »
you will need to check if services are working and if there are any issues in the logs ?
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
Re: Fresh Install
« Reply #4 on: February 01, 2017, 03:20:24 PM »
The dovecot.log has this in it.

config: Fatal: Error in configuration file /etc/dovecot/dovecot.conf line 105: ssl_cert: Can't open file /etc/pki/tls/certs/MY_DOMAIN.crt: No such file or directory
Jan 31 20:01:54 master: Error: service(config): command startup failed, throttling for 2 secs

Jan 31 22:21:47 log: Warning: Killed with signal 15 (by pid=1 uid=0 code=kill)
Jan 31 22:21:47 master: Warning: Killed with signal 15 (by pid=1 uid=0 code=kill)
Feb 01 04:32:28 auth: Warning: auth client 0 disconnected with 1 pending requests: Connection reset by peer
Feb 01 06:51:16 auth: Warning: auth client 0 disconnected with 1 pending requests: Connection reset by peer
Feb 01 09:09:16 auth: Warning: auth client 0 disconnected with 1 pending requests: Connection reset by peer

Im also seeing this under SSL-Genarator

Looks like your port 443 is NOT enabled in apache/httpd configuration! <--- Where would i fined this to edit it ?
« Last Edit: February 01, 2017, 04:01:20 PM by NukeSter »

Offline
*
Re: Fresh Install
« Reply #5 on: February 03, 2017, 03:00:21 PM »
Any help ?

Offline
*
Re: Fresh Install
« Reply #6 on: February 23, 2017, 06:15:00 PM »
well it seems a certificate issue

edit the dovecot conf file via ssh and add your certificates to dovecot

http://wiki2.dovecot.org/SSL/DovecotConfiguration


U can use the certificates u created via letsencrypt if any

Offline
*
Re: Fresh Install
« Reply #7 on: February 23, 2017, 06:18:40 PM »
or via filemanager of course

change the lines that point to a certificate to reflect a working certificate
u can use the certs u used for your hostname via lets encrypt if u did that
/etc/letsencrypt/live/domainname/xxx.pem and so on

Offline
**
« Last Edit: May 01, 2017, 10:16:01 AM by locvfx »