Author Topic: New installation very slow  (Read 431 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
New installation very slow
« on: August 03, 2017, 04:16:39 AM »
Hi,
Just installed CPW on a fresh server (Hyper-V VM) and its very slow.
I followed the following tutorial (http://forum.centos-webpanel.com/installation/(tutorial)-how-to-configure-your-server/) but used internal IPs instead of public since I will be testing inhouse.

After installation any changes I make to apache does not reflect immediately. 
Example - I create a subdomain (vHOST) and make changes to the vhost such as Server Alias.  After restarting apache it takes around at least 30 sec or so for the changes to kick in.

I have now installed WP on a vHOST and the default pages load slow as well.

Any reason for this?

Specs
- Memory:  2.47GB / 8GB ( 30.9%)
- CPU:  Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2640 v3 @ 2.60GHz
- OS:  CentOS 7.3.1611 (Core)

Offline
*
Re: New installation very slow
« Reply #1 on: August 03, 2017, 01:21:10 PM »
try clearing cache from your browser or if you have varnish enabled try to disable it.
VPS & Dedicated server provider with included FREE Managed support for CWP.
http://www.studio4host.com/

*** Don't allow that your server or website is down, choose hosting provider with included expert managed support for your CWP.

Offline
*
Re: New installation very slow
« Reply #2 on: August 04, 2017, 01:23:49 AM »
Yes cache cleared, and no varnish was not installed.  It was just slow from the get go.