Author Topic: Two domains showing up  (Read 993 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Two domains showing up
« on: May 03, 2019, 07:30:17 AM »
Hi everyone,

After setting up CWP, every time I go to any of the configuration parts, like DNS for example, it shows two domain options, with WWW and without.

I'm afraid that something is not right since some of the configuration are maybe being applied to one and not the other.

Is this ok, or should I remove one of the options?
If so, where or what is the best way to do this?

Thank you.
« Last Edit: May 03, 2019, 07:41:26 AM by carl29 »

Offline
*
Re: Two domains showing up
« Reply #1 on: May 05, 2019, 06:41:51 AM »
Clarifying: basically it shows the same domain twice, with and without www

Offline
*****
Re: Two domains showing up
« Reply #2 on: May 08, 2019, 07:06:17 AM »
Hi,
And where exactly do you see that? Navigate, please.
You can ask me to solve any problem with your server for some money in pm  ;)
Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor
Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp

Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
Re: Two domains showing up
« Reply #3 on: May 08, 2019, 08:03:32 AM »
Hi,

It shows when I login with a user account, and go to DNS functions > DNS zone editor:

https://snag.gy/OLimDh.jpg

So all the DNS configurations are on the domain with www.
When I visit the website without www it doesn't work, so I'm wondering if I should copy all the DNS stuff over, but that doesn't seem to be correct also.

Thanks

Offline
*
Re: Two domains showing up
« Reply #4 on: May 08, 2019, 08:25:19 AM »
Hello

have you added an additional domain with www?

Offline
*
Re: Two domains showing up
« Reply #5 on: May 08, 2019, 08:30:56 AM »
no, I went to the main (root) panel, and added a new account with a domain.
Then went to the user account and configured it.

Then I saw that the website was not working without the www, so after investigating I saw that there was no dns propagation for the domain without www, and voila.

Offline
*
Re: Two domains showing up
« Reply #6 on: May 08, 2019, 08:39:23 AM »
You should remove the domain with www from additional domains, so everything will be fine again!

Offline
*
Re: Two domains showing up
« Reply #7 on: May 08, 2019, 11:17:31 AM »
that is the issue...

there is only one domain
https://snag.gy/dVeiyx.jpg

I guess I will need to delete it and restart everything again.

Offline
*
Re: Two domains showing up
« Reply #8 on: May 08, 2019, 11:23:00 AM »
Please delete it and you will see that everything will work without reinstalling everything

Offline
*
Re: Two domains showing up
« Reply #9 on: May 09, 2019, 02:39:57 PM »
Please delete it and you will see that everything will work without reinstalling everything

deleted and ...nothing works anymore.

"This site canít be reached"


Offline
***
Re: Two domains showing up
« Reply #10 on: May 10, 2019, 04:05:26 AM »
You have installed an additional domain.
We're thinking you've installed an account, and after that, you've installed this additional domain.

Therefore, in theory, the exclusion of the additional domain should to run the already installed account domain.
But if your account domain is not working, you should check your apache logs to find out the problem. (/usr/local/apache/logs/error_log)

Regards,
Netino

Offline
*
Re: Two domains showing up
« Reply #11 on: May 13, 2019, 08:38:45 AM »
Additional domain removed.
Nothing works anymore.

I removed the user account and created a new one.

On my domain registrar I've corrected create ns1.domain.com and ns2 pointing to my server IP.

On the server I've defined the ns >> https://snag.gy/O58m2P.jpg

I login to the user account, go to the DNS part and I see this https://snag.gy/urPQvn.jpg

If I do a NS lookup it says they cannot find the NS of my website, therefore not working.

Could you please help to solve this?

Thank you

Offline
*
Re: Two domains showing up
« Reply #12 on: May 13, 2019, 09:03:13 AM »
Update:
I pressed check all zones and result is: https://snag.gy/RSpjaM.jpg

Opening the /var/named/ns1.domain.com.db file I see https://snag.gy/5gFiCm.jpg

Offline
*
Re: Two domains showing up
« Reply #13 on: May 13, 2019, 09:42:54 AM »
When i try to rebuild the zone it says "WARNING! username NOT found!"

Offline
*****
Re: Two domains showing up
« Reply #14 on: July 13, 2019, 02:41:40 PM »
Just use CWP support or ask some competent sysadmin to check that.
It is too simple to fix, but too hard  to explain ;)
You can ask me to solve any problem with your server for some money in pm  ;)
Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor
Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp

Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services