Author Topic: BUG: PHP-FPM vhost template not functioning  (Read 496 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
BUG: PHP-FPM vhost template not functioning
« on: June 13, 2019, 11:49:44 AM »
Hello CWP member,

We are using CWP pro on a few Centos7 servers.
A While ago we upgraded to php-fpm but would like to have our own php-fpm templates.
We've created them in the following folder: /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/conf/web_servers/vhosts/php-fpm

The dropdown shows the custom templates (PHP-FPM default template) but doesn't use them on rebuild.
When we make a change in the default.tpl it does.

Hope we can fix this. Thanks in advance.

Offline
*
Re: BUG: PHP-FPM vhost template not functioning
« Reply #1 on: June 13, 2019, 07:48:23 PM »
I had the same problem in the latest CWPro. Put in a bug report.

Offline
*
Re: BUG: PHP-FPM vhost template not functioning
« Reply #2 on: June 14, 2019, 08:16:12 AM »
the latest version has this fixed.
VPS & Dedicated server provider with included FREE Managed support for CWP.
http://www.studio4host.com/

*** Don't allow that your server or website is down, choose hosting provider with included expert managed support for your CWP.

Offline
*
Re: BUG: PHP-FPM vhost template not functioning
« Reply #3 on: June 14, 2019, 09:12:13 AM »
Thank you for the answers.
Can you tell me what the latest version is?
Or when it will be published?

We are running CWPpro 0.9.8.835 now

Offline
*****
Re: BUG: PHP-FPM vhost template not functioning
« Reply #4 on: June 14, 2019, 09:22:55 PM »
The current version is 0.9.8.835

Offline
*
Re: BUG: PHP-FPM vhost template not functioning
« Reply #5 on: June 24, 2019, 12:32:50 PM »
Thanks for the answer.
When will the fix be released?

Thank you!