Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - vxdas

Pages: [1] 2
1
Postfix / Re: yahoo gmail and hotmail
« on: January 17, 2018, 10:56:14 AM »
I do not have ip6

2
Postfix / Re: yahoo gmail and hotmail
« on: January 13, 2018, 10:04:06 AM »
7F55C202DB      774 Sat Jan 13 09:59:17  vxdas@vxdas.cf

(connect to alt2.gmail-smtp-in.l.google.com[2404:6800:4008:c00::1a]:25: Network is unreachable)
                                         juliovigue@gmail.com

3
Postfix / Re: yahoo gmail and hotmail
« on: January 11, 2018, 10:22:14 AM »
smtp:51.15.36.40Find Problems    smtp
220 cloud.offshoringhost.com ESMTP Postfix

Test   Result
   SMTP Reverse DNS Mismatch   OK - 51.15.36.40 resolves to cloud.offshoringhost.com
   SMTP Valid Hostname   OK - Reverse DNS is a valid Hostname
   SMTP Banner Check   OK - Reverse DNS matches SMTP Banner
   SMTP TLS   OK - Supports TLS.
   SMTP Connection Time   0.860 seconds - Good on Connection time
   SMTP Open Relay   OK - Not an open relay.
   SMTP Transaction Time   3.129 seconds - Good on Transaction Time
Session Transcript:
Connecting to 51.15.36.40

220 cloud.offshoringhost.com ESMTP Postfix [707 ms]
EHLO KEEPER3.mxtoolbox.com
250-cloud.offshoringhost.com
250-PIPELINING
250-SIZE 204800000
250-ETRN
250-STARTTLS
250-AUTH PLAIN LOGIN
250-AUTH=PLAIN LOGIN
250-ENHANCEDSTATUSCODES
250-8BITMIME
250 DSN [716 ms]
MAIL FROM:<supertool@mxtoolbox.com>
250 2.1.0 Ok [721 ms]
RCPT TO:<test@example.com>
454 4.7.1 <test@example.com>: Relay access denied [718 ms]

KEEPER3v2 4242ms

4
Postfix / Re: yahoo gmail and hotmail
« on: January 10, 2018, 10:40:03 AM »
I still have problems with sending emails ...... I can only send emails from the server to the server dominos .. I have open port 25 smtp in firewal I do not know what problem can be ........ I think be on no blacklist. I need help please.

5
DNS / Re: Bind Not starting after restarting the server
« on: January 10, 2018, 10:33:52 AM »
This part of the code was the cause of my error ... eliminated the code working correctly.
zone “cloud.offshoringhost.com” IN {
type master;
file “cloud.zone”; //
allow-update { none; };
};
SE AGREGA
zone “40.36.15.51.in-addr.arpa” IN {
type master;
file “cloud.inv”;
allow-update { none; };
};

6
DNS / Re: Bind Not starting after restarting the server
« on: January 10, 2018, 10:25:36 AM »
I also have this problem I do not start the bind service:

bind-license-9.9.4-51.el7_4.1.noarch
bind-9.9.4-51.el7_4.1.x86_64
bind-libs-lite-9.9.4-51.el7_4.1.x86_64
rpcbind-0.2.0-42.el7.x86_64
bind-libs-9.9.4-51.el7_4.1.x86_64
bind-utils-9.9.4-51.el7_4.1.x86_64
[root@cloud vxd]# systemctl status named.service
● named.service - Berkeley Internet Name Domain (DNS)
   Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/named.service; enabled; vendor preset                                                                  : disabled)
   Active: failed (Result: exit-code) since Wed 2018-01-10 10:11:17 UTC; 11min a                                                                  go
  Process: 4347 ExecStartPre=/bin/bash -c if [ ! "$DISABLE_ZONE_CHECKING" == "ye                                                                  s" ]; then /usr/sbin/named-checkconf -z "$NAMEDCONF"; else echo "Checking of zon                                                                  e files is disabled"; fi (code=exited, status=1/FAILURE)

7
Informations / change ip
« on: December 26, 2017, 05:34:24 PM »
I need to change my server ip for reasons of spam .... I have installed CWP pro as it would be the change without losing anything of the installation and my hosted pages ...

8
Postfix / yahoo gmail and hotmail
« on: November 11, 2017, 03:29:15 PM »
hello very good I have problems sending emails to yahoo gmail and hotmail. If I have open port 25.

(connect to mx-eu.mail.am0.yahoodns.net[188.125.69.79]:25: Connection timed out)


Warning: [obfuscated](): charset `US-ASCII' not supported, assuming utf-8 in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/addons/mail_explorer_addon.php on line 0


9
Installation / Re: CWP PRO
« on: September 12, 2017, 11:04:20 AM »
thanks for your reply.I have solved the change, sent mail to the group.
But now I have a small doubt that the server does not work as before. When changing VPS server now I have internal ip..of the ip publishes: where before I had localhost now I have ip I do not know how to configure ... since the domains do not address me to the web.
Here my configuration

Shared IP:
51.15.36.40
  (default: 10.8.30.75)
Apache Port:
80
  (default: 80)
Root Email:
vxdas@yahoo.es
  Forward root emails:
NAT Local IP:
  Activate NAT-ed Mod: [Instructions]
CWP Updates: Stable (Stable version, at least two weeks tested)

my vhost:


# vhost_start vxdas.cf
<VirtualHost 51.15.36.40:80>
ServerName vxdas.cf
ServerAlias www.vxdas.cf
ServerAdmin vxdas@yahoo.es
DocumentRoot "/home/vxdas/public_html"
ScriptAlias /cgi-bin/ "/home/vxdas/public_html/cgi-bin/
#
# Custom settings are loaded below this line (if any exist)
# Include "/usr/local/apache/conf/userdata/vxdas/vxdas.cf/*.conf

<IfModule mod_suexec.c>
        SuexecUserGroup vxdas vxdas
</IfModule>

<IfModule mod_suphp.c>
        suPHP_UserGroup vxdas vxdas
        suPHP_ConfigPath /home/vxdas
</IfModule>

<Directory "/home/vxdas/public_html">
        AllowOverride All
</Directory>

</VirtualHost>
# vhost_end vxdas.cf

# vhost_start offshoringhost.gq
<VirtualHost 51.15.36.40:80>
ServerName offshoringhost.gq
ServerAlias www.offshoringhost.gq
ServerAdmin vxdas@yahoo.es
DocumentRoot "/home/shorin/public_html"
ScriptAlias /cgi-bin/ "/home/shorin/public_html/cgi-bin/
#
# Custom settings are loaded below this line (if any exist)
# Include "/usr/local/apache/conf/userdata/shorin/offshoringhost.gq/*.conf

<IfModule mod_suexec.c>
        SuexecUserGroup shorin shorin
</IfModule>

<IfModule mod_suphp.c>
        suPHP_UserGroup shorin shorin
        suPHP_ConfigPath /home/shorin
</IfModule>

<Directory "/home/shorin/public_html">
        AllowOverride All
</Directory>

</VirtualHost>
# vhost_end offshoringhost.gq

# vhost_start dplink.gq
<VirtualHost 51.15.36.40:80>
ServerName dplink.gq
ServerAlias www.dplink.gq
ServerAdmin vxdas@yahoo.es
DocumentRoot "/home/dplink/public_html"
ScriptAlias /cgi-bin/ "/home/dplink/public_html/cgi-bin/
#
# Custom settings are loaded below this line (if any exist)
# Include "/usr/local/apache/conf/userdata/dplink/dplink.gq/*.conf

<IfModule mod_suexec.c>
        SuexecUserGroup dplink dplink
</IfModule>

<IfModule mod_suphp.c>
        suPHP_UserGroup dplink dplink
        suPHP_ConfigPath /home/dplink
</IfModule>

<Directory "/home/dplink/public_html">
        AllowOverride All
</Directory>

</VirtualHost>
# vhost_end dplink.gq

10
Installation / Re: CWP PRO
« on: September 08, 2017, 11:20:46 AM »
Sorry for my ignorance. But from where I can send that ticket.

11
Backup / Re: How is backup rsync configured ? i have 10 vps to backup only
« on: September 03, 2017, 02:44:31 PM »
I want to migrate everything from one vps to another vps .... user accounts and pages ....... how can I get started?

12
Installation / CWP PRO
« on: September 03, 2017, 02:12:50 PM »
I want to change server and I have a premium account of CWP ...... I lose the service to be linked cwp to an IP?

13
How to / Change domain to existing user
« on: August 28, 2017, 09:57:03 AM »
I have a question that I do not know how to solve. I explain: a free domain me to expired and I must add another domain to the same user without losing the installation that I have of wordpress.como can I change that configuration?

14
httpd.service - The Apache HTTP Server
   Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/httpd.service; disabled; vendor preset: disabled)
   Active: failed (Result: exit-code) since Fri 2017-07-21 14:27:14 EDT; 2s ago
     Docs: man:httpd(8)
           man:apachectl(8)
  Process: 15689 ExecStop=/bin/kill -WINCH ${MAINPID} (code=exited, status=1/FAILURE)
  Process: 15687 ExecStart=/usr/sbin/httpd $OPTIONS -DFOREGROUND (code=exited, status=1/FAILURE)
 Main PID: 15687 (code=exited, status=1/FAILURE)

I have this error and it does not start me apache.can help me

15
New Modules / Re: WHMCS integration with CWP
« on: July 21, 2017, 05:27:00 PM »
Sorry for the delay in responding. Where do I disable NAT? What permissions do you need?

Pages: [1] 2