Author Topic: AutoSSL installation failed!  (Read 132 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
AutoSSL installation failed!
« on: September 25, 2017, 06:55:08 PM »
Hello!

I'm getting de follow error:

Code: [Select]
AutoSSL Issue Failed![Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] Single domain='xxx.yyy.com.br'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] Getting domain auth token for each domain
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] Getting webroot for domain='xxx.yyy.com.br'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] Getting new-authz for domain='xxx.yyy.com.br'
[Mon Sep 25 15:42:38 -03 2017] Please refer to https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html for error code: 7
[Mon Sep 25 15:42:38 -03 2017] Can not connect to https://acme-v01.api.letsencrypt.org/directory to get nonce.
[Mon Sep 25 15:42:38 -03 2017] Can not get domain new authz.
[Mon Sep 25 15:42:38 -03 2017] Please check log file for more details: /root/.acme.sh/acme.sh.log
 

Some curl problem?

How can I fix it?

acme.sh.log
Code: [Select]
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] Using config home:/root/.acme.sh
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] DOMAIN_PATH='/root/.acme.sh/cwp_certs/xxx.yyy.com.br'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] Using ACME_DIRECTORY: https://acme-v01.api.letsencrypt.org/directory
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] _init api for server: https://acme-v01.api.letsencrypt.org/directory
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] ACME_KEY_CHANGE='https://acme-v01.api.letsencrypt.org/acme/key-change'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] ACME_NEW_AUTHZ='https://acme-v01.api.letsencrypt.org/acme/new-authz'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] ACME_NEW_ORDER='https://acme-v01.api.letsencrypt.org/acme/new-cert'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] ACME_NEW_ACCOUNT='https://acme-v01.api.letsencrypt.org/acme/new-reg'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] ACME_REVOKE_CERT='https://acme-v01.api.letsencrypt.org/acme/revoke-cert'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] Le_NextRenewTime
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] _on_before_issue
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] Le_LocalAddress
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] Check for domain='xxx.yyy.com.br'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] _currentRoot='/home/xxx/public_html/aovivo'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] _saved_account_key_hash is not changed, skip register account.
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] Read key length:
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] _createcsr
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] Single domain='xxx.yyy.com.br'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] Getting domain auth token for each domain
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] Getting webroot for domain='xxx.yyy.com.br'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] _w='/home/xxx/public_html/aovivo'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] _currentRoot='/home/xxx/public_html/aovivo'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] Getting new-authz for domain='xxx.yyy.com.br'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] _init api for server: https://acme-v01.api.letsencrypt.org/directory
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] ACME_KEY_CHANGE='https://acme-v01.api.letsencrypt.org/acme/key-change'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] ACME_NEW_AUTHZ='https://acme-v01.api.letsencrypt.org/acme/new-authz'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] ACME_NEW_ORDER='https://acme-v01.api.letsencrypt.org/acme/new-cert'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] ACME_NEW_ACCOUNT='https://acme-v01.api.letsencrypt.org/acme/new-reg'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] ACME_REVOKE_CERT='https://acme-v01.api.letsencrypt.org/acme/revoke-cert'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] Try new-authz for the 0 time.
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] url='https://acme-v01.api.letsencrypt.org/acme/new-authz'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] payload='{"resource": "new-authz", "identifier": {"type": "dns", "value": "xxx.yyy.com.br"}}'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] RSA key
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] GET
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] url='https://acme-v01.api.letsencrypt.org/directory'
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] timeout
[Mon Sep 25 15:40:30 -03 2017] _CURL='curl -L --silent --dump-header /root/.acme.sh/http.header '
[Mon Sep 25 15:42:38 -03 2017] Please refer to https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html for error code: 7
[Mon Sep 25 15:42:38 -03 2017] ret='7'
[Mon Sep 25 15:42:38 -03 2017] Can not connect to https://acme-v01.api.letsencrypt.org/directory to get nonce.
[Mon Sep 25 15:42:38 -03 2017] Can not get domain new authz.
[Mon Sep 25 15:42:38 -03 2017] pid
[Mon Sep 25 15:42:38 -03 2017] No need to restore nginx, skip.
[Mon Sep 25 15:42:38 -03 2017] _clearupdns
[Mon Sep 25 15:42:38 -03 2017] skip dns.
[Mon Sep 25 15:42:38 -03 2017] _on_issue_err
[Mon Sep 25 15:42:38 -03 2017] Please check log file for more details: /root/.acme.sh/acme.sh.log

Ps.: Some days ago I could install SSL certificate to another sub domain without problem...
« Last Edit: September 25, 2017, 07:02:19 PM by puerari »

Offline
*
Re: AutoSSL installation failed!
« Reply #1 on: September 28, 2017, 10:18:03 AM »
try disabling firewall as maybe you have blocked outgoing connections to port 443

you can test that from shell with curl command
VPS & Dedicated server provider with included FREE Managed support for CWP.
http://www.studio4host.com/

*** Don't allow that your server or website is down, choose hosting provider with included expert managed support for your CWP.