Author Topic: AutoSSL installation failed!  (Read 972 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline
*
AutoSSL installation failed!
« on: January 26, 2018, 10:11:27 PM »
Hello dear , i want run auto ssl in subdomain , but i get this error , can any body help me ?

Quote
AutoSSL Issue Failed![Sat Jan 27 01:50:42 +0330 2018] Please refer to https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html for error code: 77
[Sat Jan 27 01:50:42 +0330 2018] Can not init api.
[Sat Jan 27 01:50:42 +0330 2018] Single domain='XX.XXXX.ir'
[Sat Jan 27 01:50:42 +0330 2018] Getting domain auth token for each domain
[Sat Jan 27 01:50:42 +0330 2018] Getting webroot for domain='XX.XXXX.ir'
[Sat Jan 27 01:50:42 +0330 2018] Getting new-authz for domain='XX.XXXX.ir'
[Sat Jan 27 01:50:42 +0330 2018] Please refer to https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html for error code: 77
[Sat Jan 27 01:50:42 +0330 2018] Can not init api.
[Sat Jan 27 01:50:42 +0330 2018] Please refer to https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html for error code: 77
[Sat Jan 27 01:50:42 +0330 2018] Can not connect to https://acme-v01.api.letsencrypt.org/directory to get nonce.
[Sat Jan 27 01:50:42 +0330 2018] Can not get domain new authz.
[Sat Jan 27 01:50:42 +0330 2018] Please check log file for more details: /root/.acme.sh/acme.sh.log
AutoSSL Issue Failed![Sat Jan 27 01:50:42 +0330 2018] Please refer to https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html for error code: 77
[Sat Jan 27 01:50:42 +0330 2018] Can not init api.
[Sat Jan 27 01:50:42 +0330 2018] Single domain='XX.XXXX.ir'
[Sat Jan 27 01:50:42 +0330 2018] Getting domain auth token for each domain
[Sat Jan 27 01:50:42 +0330 2018] Getting webroot for domain='XX.XXXX.ir'
[Sat Jan 27 01:50:42 +0330 2018] Getting new-authz for domain='XX.XXXX.ir'
[Sat Jan 27 01:50:42 +0330 2018] Please refer to https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html for error code: 77
[Sat Jan 27 01:50:43 +0330 2018] Can not init api.
[Sat Jan 27 01:50:43 +0330 2018] Please refer to https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html for error code: 77
[Sat Jan 27 01:50:43 +0330 2018] Can not connect to https://acme-v01.api.letsencrypt.org/directory to get nonce.
[Sat Jan 27 01:50:43 +0330 2018] Can not get domain new authz.
[Sat Jan 27 01:50:43 +0330 2018] Please check log file for more details: /root/.acme.sh/acme.sh.log


Thanks

Offline
***
Re: AutoSSL installation failed!
« Reply #1 on: January 27, 2018, 10:38:35 PM »
Try yum update command on your server and then install an SSL Certificate. :)
https://www.24x7servermanagement.com/
Server Management, Server Security, Server Monitoring.
India's Leading Managed Service Provider !!

Offline
*
Re: AutoSSL installation failed!
« Reply #2 on: January 29, 2018, 07:47:55 AM »
Try yum update command on your server and then install an SSL Certificate. :)
thanks for reply , for other domain ssl installed , but cant install ssl in subdomain.
i checked log error , but not usefull

Quote
Sign failed: "detail":"Error creating new cert :: too many certificates already issued for exact set of domains: XX.asdasd.ir: see https://letsencrypt.org/docs/rate-limits/"