Author Topic: i installed autossl without www now with www browser says bad certificate  (Read 584 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
i installed autossl without www now with www browser says bad certificate. Shoud be normal?

Offline
*
yes if you don't have an A record for www alias.
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
**
I have the same issue. I can't add A record because www already cname. I keep getting error. How do you add the A record?

Offline
**
I have to delete the CNAME and then it allowed me to create the A Record for www. By the way, why is the default template not use A Record but CNAME. This is confusing for beginners like myself. I would think because CNAME was used then it must be the right way.

Oh because I created the ssl certificate so many times now I have to wait a week before I can create it again. I am stuck for 7 days. A big lesson not to use the auto ssl option when creating new domain. Editing DNS with all the correct records first before create ssl cert.
« Last Edit: June 12, 2018, 02:31:29 PM by monkeyking »