Author Topic: installing ssl broke everything....  (Read 856 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
installing ssl broke everything....
« on: October 24, 2017, 09:54:08 AM »
hello.... i installed ssl broke everything .... deleted the certs or at least i thought i did and my site still isnt back up and i am getting this error.

● httpd.service - Web server Apache
   Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/httpd.service; enabled; vendor preset: disabled)
   Active: failed (Result: exit-code) since Tue 2017-10-24 09:47:57 UTC; 1min 19s ago
  Process: 4849 ExecStart=/usr/local/apache/bin/apachectl start (code=exited, status=1/FAILURE)

Oct 24 09:47:56 panel.diapersabdl.com systemd[1]: Starting Web server Apache...
Oct 24 09:47:57 panel.diapersabdl.com apachectl[4849]: AH00526: Syntax error on line 4 of /usr/local/apache/conf.d/ssl.conf:
Oct 24 09:47:57 panel.diapersabdl.com apachectl[4849]: Cannot define multiple Listeners on the same IP:port
Oct 24 09:47:57 panel.diapersabdl.com systemd[1]: httpd.service: control process exited, code=exited status=1
Oct 24 09:47:57 panel.diapersabdl.com systemd[1]: Failed to start Web server Apache.
Oct 24 09:47:57 panel.diapersabdl.com systemd[1]: Unit httpd.service entered failed state.
Oct 24 09:47:57 panel.diapersabdl.com systemd[1]: httpd.service failed.

then i try to add the ssl certs back to both of my websites - i still get that error .... i cant get rid of ssl to get back my site back up.... i cant get ssl either to get my site up....

i also get this error under ssl cert manager...

"Looks like your port 443 is NOT enabled in apache/httpd configuration!"

Tihs was also using the autossl install...

what do i do to get my site back online????

edit:

i got them both back up - my hobby page for game design and such (not setup yet) and my domain i use for incontience.

but i guess i really cant figure out how to install SSL when i do auto install on my game design site: kenzieegames.site it goes down andd doesnt respond.
« Last Edit: October 24, 2017, 10:18:29 AM by lonewolf91 »

Offline
*
Re: installing ssl broke everything....
« Reply #1 on: October 26, 2017, 08:44:39 AM »
no one able to help me?