Author Topic: LetsEncrpt wildcard SSL issues.  (Read 523 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
LetsEncrpt wildcard SSL issues.
« on: October 29, 2018, 10:34:59 AM »
Hi
My hosting server is Linode and installed CentOS 7.
I'm able to install LetEncrypt for main domain www.example.com
My site create auto subdomain for users and all subdomains should be https://
I'm unable to get ssl working for subdomains.
Any help would be appreciated.
Do i need to purchase wildcard certificate and if yes where?

Offline
*
Re: LetsEncrpt wildcard SSL issues.
« Reply #1 on: November 02, 2018, 08:34:04 AM »
I have installed wildcard LetsEncrypt SSL for my domain using certbot . It's very easy process .
Share your Details like CWP version & domain .

Offline
***
Re: LetsEncrpt wildcard SSL issues.
« Reply #2 on: November 03, 2018, 03:17:55 PM »
I have installed wildcard LetsEncrypt SSL for my domain using certbot . It's very easy process .
Share your Details like CWP version & domain .

Can you please share the details?

Offline
*
Re: LetsEncrpt wildcard SSL issues.
« Reply #3 on: November 04, 2018, 09:21:44 AM »
I making Proper Document for that solution , Please wait

Offline
*
Re: LetsEncrpt wildcard SSL issues.
« Reply #4 on: January 12, 2019, 06:40:48 PM »
Here it is : goo.gl/Ys764T , This is google short link url .

direct link: http://forum.centos-webpanel.com/ssl/install-let'sencrypt-for-admin-panel-user-panel-again-100-working/
« Last Edit: January 12, 2019, 07:37:34 PM by glorency »

Offline
***
Re: LetsEncrpt wildcard SSL issues.
« Reply #5 on: January 18, 2019, 10:16:43 AM »
Here it is : goo.gl/Ys764T , This is google short link url .

direct link: http://forum.centos-webpanel.com/ssl/install-let'sencrypt-for-admin-panel-user-panel-again-100-working/

This tutorial does not contain anything for Wildcard SSL.

Offline
*
Re: LetsEncrpt wildcard SSL issues.
« Reply #6 on: January 19, 2019, 10:08:20 AM »
can you try *.domain.com