Author Topic: New users cannot display websites with V0.9.8.874  (Read 569 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
New users cannot display websites with V0.9.8.874
« on: August 30, 2019, 08:30:11 PM »
Hi,

After creating a new user on V0.9.8.874, it is only possible to display the default CWP apache page, even after removing index.html.

Try the following in V0.9.8.874:

1. Create new user account for domain name with name servers already pointing at server: Created
2. Install WP in root folder using installer: Installed
3. Goto domain name to look at installation and the default CWP shows. Cannot display WordPress

When I roll back to V0.9.8.873 and repeat the above steps, then I can set the new WordPress install instructions.

There is no index.html only the index.php o the WP install. The VHOST files seems correct (but maybe I have missed something).

I have rolled back my server to .873 for now.

Offline
*****
Re: New users cannot display websites with V0.9.8.874
« Reply #1 on: August 31, 2019, 10:02:58 PM »
please update to 0.9.8.875, which is the current version

Offline
*
Re: New users cannot display websites with V0.9.8.874
« Reply #2 on: September 01, 2019, 02:33:03 PM »
Hi,
I can confirm that this matter has now been resolved in v0.9.8.875.
However, cPanel account migration has no longer works. See new topic just created in this forum.
Regards,
Stephen

Offline
*****
Re: New users cannot display websites with V0.9.8.874
« Reply #3 on: September 03, 2019, 11:00:16 AM »
Did you use the cpanel-cwp migration tool?