Author Topic: Undefined variables after update to 0.9.8.15  (Read 3179 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Undefined variables after update to 0.9.8.15
« on: June 07, 2016, 02:49:12 AM »
Notice: Undefined index: lic in /usr/local/cwpsrv/htdocs/admin/index.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 44

And in the new Firewall Manager, I get a TON of "undefined variable" notices like this one:
Notice: Undefined variable: xvwksi117 in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/modules/firewall.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 44

ALSO --

When I go here:
http://IPADDRESS:2030/index.php?module=iptables_list

The webpage just hangs. I have a lot of entries in my IPTABLES, but still...
« Last Edit: June 07, 2016, 03:04:33 AM by DeveloperMcD »

Offline
*****
Re: Undefined variables after update to 0.9.8.15
« Reply #1 on: June 07, 2016, 07:08:13 AM »
the notice is still showing ?

Offline
*
Re: Undefined variables after update to 0.9.8.15
« Reply #2 on: June 07, 2016, 08:53:11 AM »
I have the same problem.

Offline
*
Re: Undefined variables after update to 0.9.8.15
« Reply #3 on: June 07, 2016, 12:46:00 PM »


I see the same notices in the firewall manager..

Offline
*
Re: Undefined variables after update to 0.9.8.15
« Reply #4 on: June 07, 2016, 02:12:28 PM »
Getting same issue for my CWP

CWP Administrator please provide your inputs.

Offline
*****
Re: Undefined variables after update to 0.9.8.15
« Reply #5 on: June 07, 2016, 04:41:45 PM »
this will be resolved soon, please be patience

Offline
**
Re: Undefined variables after update to 0.9.8.15
« Reply #6 on: June 08, 2016, 01:14:32 PM »
This just started happening for me too.

Offline
*
Re: Undefined variables after update to 0.9.8.15
« Reply #7 on: June 12, 2016, 03:58:02 AM »
this will be resolved soon, please be patience

It's been 4 days now -- Is there an ETA on the fix?

Thanks,

Matthew

Offline
**
Re: Undefined variables after update to 0.9.8.15
« Reply #8 on: June 12, 2016, 05:58:11 PM »
If I log out and log back in again the:
Notice: Undefined index: lic in /usr/local/cwpsrv/htdocs/admin/index.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 44

goes away.  :o

Offline
*
Re: Undefined variables after update to 0.9.8.15
« Reply #9 on: June 17, 2016, 04:21:15 AM »
The same happened here -- if I logged out and back in, the one error on the main page went away.

HOWEVER, many other errors an all the other pages still remain.

Again, I ask -- what is the ETA on a fix for this? This is pretty broken, whatever it is. Can we get another update that fixes this?