Author Topic: Varnish Issue  (Read 5410 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Varnish Issue
« on: August 12, 2014, 04:46:12 PM »
I have activated Varnish with the following settings --
Code: [Select]
Apache IP: "My Shared IP"
Apache Port: 82
Varnish IP: all
Varnish Port: 80
Varnish Storage: 1G
Net Stat Info
Code: [Select]
tcp        0      0 0.0.0.0:82                  0.0.0.0:*                   LISTEN      811/httpd           
tcp        0      0 127.0.0.1:6082              0.0.0.0:*                   LISTEN      839/varnishd       
tcp        0      0 0.0.0.0:80                  0.0.0.0:*                   LISTEN      840/varnishd       
tcp        0      0 :::80                       :::*                        LISTEN      840/varnishd 
My problem is, Varnish doesn't seem to be purging anything ever. When it's activated, the only thing it loads when I go to one of my domains is the default Apache page. However, that index.html no longer exists. If Varnish is stopped and I set Apache back to port 80, it loads fine. It also will load the page as it should if I add :82 to the end of the site address while Varnish is running.
« Last Edit: August 12, 2014, 04:50:36 PM by empmdk »

Offline
*
Re: Varnish Issue
« Reply #1 on: August 12, 2014, 07:26:32 PM »
do you get warning error message when you login in CWP  as root?

if no then please contact support for more detailed check of this issue.
http://centos-webpanel.com/contact
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
Re: Varnish Issue
« Reply #2 on: August 13, 2014, 02:07:53 AM »
No, I don't get any errors. Thanks.

Offline
*
Re: Varnish Issue
« Reply #3 on: October 20, 2014, 10:31:54 PM »
I have the exact same issue with varnish

Offline
*
Re: Varnish Issue
« Reply #4 on: October 21, 2014, 06:48:35 AM »
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
***
Re: Varnish Issue
« Reply #5 on: April 07, 2015, 10:08:43 AM »
Try changing your shared ip address to 127.0.0.1 i dont think its a caching issue its probably sending all www traffic to the default page.

ps i know this thread is old but maybe someone else will benefit in future

Offline
*
Re: Varnish Issue
« Reply #6 on: December 23, 2015, 08:24:41 PM »
How can I set a limit for the cache?
Varnish-operative spends the entire memory.