Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - batence

Pages: [1]
1
Backup / There is an error, please check that the account no longer exists
« on: September 07, 2018, 02:50:08 PM »
Hello,

There's a problem with restoring full backup generated by CWP. I get error "There is an error, please check that the account no longer exists"

Alo checked /home/, /var/vmail, /etc/password and /etc/shadow.

So I make full backup and then tried to restore on brandly new installation of CWP, whitout any users, but also get "There is an error, please check that the account no longer exists" again.

This is the last part of restore log:

2018-09-07 14:32:35 Exploring user directory in the backup :
2018-09-07 14:32:35 Successful User Validation
2018-09-07 14:32:35 {"user":"","domain":"grep: \/home\/tmpback\/full-backup_20180905093049\/cp\/: No such file or directory","action":"add","pass":"CWPtestPASS","email":"grep: \/home\/tmpback\/full-backup_20180905093049\/cp\/: No such file or directory","package":"2","inode":0,"limit_nproc":40,"limit_nofile":100,"server_ips":"78.90.67.46","backup":"ON"}
2018-09-07 14:32:36 {"status":"Error","msj":"Check All Fields (only lower caps are allowed and no special characters or empty spaces)"}
2018-09-07 14:32:36 Error trying to create the account (Check All Fields (only lower caps are allowed and no special characters or empty spaces))

It seem like backup script searching for "cp" folder witch is not exist.

Also in cPanel Migration tab there's no filds like username for acc and email address whitch to fill.

2
Hello guys,

I have the following problem on my CWP RHEL 7.5 Server (Larry):

Subject: Cron <root@larry> /usr/local/cwp/php71/bin/php /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/cron_notificate_user.php

Message:
PHP Notice:  Undefined variable: db_host in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/cron_notificate_user.php on line 0
PHP Notice:  Undefined variable: db_user in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/cron_notificate_user.php on line 0
PHP Notice:  Undefined variable: db_pass in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/cron_notificate_user.php on line 0
PHP Notice:  Undefined variable: db_name in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/cron_notificate_user.php on line 0
PHP Warning:  mysqli::__construct(): (HY000/1045): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/cron_notificate_user.php on line 0
PHP Warning:  mysqli_query(): Couldn't fetch mysqli in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/cron_notificate_user.php on line 0
PHP Warning:  mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/cron_notificate_user.php on line 0

Have you any suggestions how to fix that ?

Thank you in advance!

3
Suggestions / Quick Search Bar in Client Profile Home
« on: June 25, 2018, 08:45:45 PM »
Hello guys,

the quick search bar in cwp client area like cPanel, will be good idea. Just Look:



Or some search bar to filter icons will be good too :)

4
SSL / Secure CWP ports
« on: June 25, 2018, 09:37:39 AM »
Hello folks!

I have created subdomain like server.domain.com. Also installed SSL Let's Encrypt for server.domain.com. Now I wan to select these certificates for CWP ports and services:  443, 465, 587, 993, 995, 2031, 2083, 2087, 2096.

The location of my ssl files for subdomain is:
SSLCertificateFile: /etc/pki/tls/certs/server.domain.com.cert
SSLCertificateKeyFile: /etc/pki/tls/private/server.domain.com.key

So I replace destinations in /usr/local/cwpsrv/conf/cwpsrv.conf:

from:
ssl_certificate     /etc/pki/tls/certs/hostname.crt;
ssl_certificate_key /etc/pki/tls/private/hostname.key;

to:
ssl_certificate  /etc/pki/tls/certs/server.domain.com.cert;
ssl_certificate_key /etc/pki/tls/private/server.domain.com.key;

But command "service cwpsrv restart" fails with the following error:
cwpsrv: [emerg] SL_CTX_use_PrivateKey_file("/etc/pki/tls/private/server.domain.com.key") failed (SSL: error:0B080074:x509 certifi...

Could anybody help me or show me tutorial for this? I have also researched but there's no tutorial like this.

Thank you in advance!

5
Suggestions / Quick Search Bar in Navigation
« on: April 22, 2018, 05:15:58 PM »
Hello folks,

I think it's will be good idea to integrate Quick Search Bar in Navigation Menu like WHM.

Thank you! :)

6
Suggestions / Moving DNS zone files and Mail files to user homedir
« on: November 09, 2017, 03:36:47 PM »
Hello there,

My suggestion to CWP dev's is to move dns zone files and mail files in user homedir like cPanel/WHM, so you will have backups of them.

7
E-Mail / Losing my mail boxes
« on: November 03, 2017, 11:33:58 PM »
Hello guys,

I am losing my mails and my folder in /var/vmail is missing. Is there any way to restore them ?

8
Hi folks,

I get error when I try to install last PHP 7.x (dev). So the error is:


checking for zip archive read/writesupport... yes
checking pcre install prefix... no
checking libzip... yes
checking for the location of zlib... /usr
checking for pkg-config... (cached) /usr/bin/pkg-config
checking for libzip... not found
configure: error: Please reinstall the libzip distribution
make: *** No targets specified and no makefile found.  Stop.
make: *** No rule to make target `install'.  Stop.
Redirecting to /bin/systemctl restart httpd.service

Build Completed
###################

How to reinstall libzip on RHEL 7.4 (Maipo) ? Should be the same like CentOS but I cannot find solution.

Tried to install libzip and libzip-devel , so get the same error.

9
PHP / PHP-FPM Integration
« on: September 10, 2017, 07:55:00 AM »
Hello Folks,

I do some tests. Installed 2 Virtual KVM Servers with Red Hat Enterprise Linux Server release 7.4 (Maipo).

server1: RHEL 7.4, CentOS WebPanel, PHP 7.0.20, MariaDB, Apache 2.4.6

server2: RHEL 7.4, ISPConfig, PHP FPM 7.1.8, MariaDB, Apache 2.4.6 & Varnish Cache & Nginx Reverse Proxy

And server2 with PHP-FPM works faster at the same website which is based on wordpress.

Here are some results from apache bench:

server1: CentOS WebPanel, PHP 7.0.20
Server Software:        CentOS
Server Hostname:        XXXXX
Server Port:            443
SSL/TLS Protocol:       TLSv1.2,ECDHE-RSA-AES256-GCM-SHA384,2048,256

Document Path:          /
Document Length:        43234 bytes

Concurrency Level:      10
Time taken for tests:   43.213 seconds
Complete requests:      100
Failed requests:        0
Write errors:           0
Total transferred:      4354000 bytes
HTML transferred:       4323400 bytes
Requests per second:    2.31 [#/sec] (mean)
Time per request:       4321.343 [ms] (mean)
Time per request:       432.134 [ms] (mean, across all concurrent requests)
Transfer rate:          98.39 [Kbytes/sec] received

Connection Times (ms)
              min  mean[+/-sd] median   max
Connect:        9   29  16.2     26     111
Processing:   932 4171 656.1   4158    6073
Waiting:      569 3682 605.1   3654    5585
Total:        943 4200 661.2   4184    6108

Percentage of the requests served within a certain time (ms)
  50%   4184
  66%   4319
  75%   4400
  80%   4632
  90%   4844
  95%   5120
  98%   6062
  99%   6108
 100%   6108 (longest request)
server2: ISPConfig, PHP-FPM 7.1.8
Server Software:        Apache/2.4.6
Server Hostname:        XXXXX
Server Port:            443
SSL/TLS Protocol:       TLSv1.2,ECDHE-RSA-AES256-GCM-SHA384,2048,256

Document Path:          /
Document Length:        43247 bytes

Concurrency Level:      10
Time taken for tests:   6.636 seconds
Complete requests:      100
Failed requests:        0
Write errors:           0
Total transferred:      4362700 bytes
HTML transferred:       4324700 bytes
Requests per second:    15.07 [#/sec] (mean)
Time per request:       663.595 [ms] (mean)
Time per request:       66.359 [ms] (mean, across all concurrent requests)
Transfer rate:          642.03 [Kbytes/sec] received

Connection Times (ms)
              min  mean[+/-sd] median   max
Connect:        8   26  13.1     24      64
Processing:    93  613 195.9    617    1160
Waiting:       71  522 170.8    514    1052
Total:        104  640 194.4    640    1169

Percentage of the requests served within a certain time (ms)
  50%    640
  66%    696
  75%    725
  80%    775
  90%    865
  95%   1003
  98%   1163
  99%   1169
 100%   1169 (longest request)


Without PHP-FPM


With PHP-FPM


It seems website is more faster with PHP-FPM.

10
CentOS-WebPanel Bugs / Error 503 Backend fetch failed
« on: March 05, 2017, 05:21:41 PM »
Hi Folks,

I have CentOS 7 with CWP7 at my home server.
So my web server configuration fails, when I try Apache & Varnish Cache & Nginx Reverse Proxy.

tcp        0      0 0.0.0.0:80              0.0.0.0:*               LISTEN      19534/varnishd     
tcp        0      0 192.168.1.220:82        0.0.0.0:*               LISTEN      19517/nginx: master
tcp        0      0 127.0.0.1:6082          0.0.0.0:*               LISTEN      19533/varnishd     
tcp6       0      0 :::80                   :::*                    LISTEN      19534/varnishd     
tcp6       0      0 :::8181                 :::*                    LISTEN      13822/httpd         

This is ok. Before I haven't saw any Nginx port also.

But the server is behind a router.
CWP Settings > Edit Settings:
Activate NAT-ed Mod: with local ip 192.168.1.220

I get Error 503 Backend fetch failed when I try to load any of websites.

[root@hsrv ~]# curl -I localhost
HTTP/1.1 200 OK
Server: nginx/1.10.3
Date: Sun, 05 Mar 2017 17:13:23 GMT
Content-Type: text/html
Vary: Accept-Encoding
Last-Modified: Tue, 24 Jan 2017 21:00:51 GMT
ETag: W/"13cd-546dd693ee6c0"
X-Cache: HIT from Backend
X-Varnish: 98344
Age: 0
Via: 1.1 varnish-v4
Connection: keep-alive

Also varnish and nginx is here.
The problem comes with Apache I think.
Before a year I fix the same problem by changing IP in apache vhosts template, bud didn't remember.

Can somebody advise?

Thanks!

11
Other / Excessive resource usage: hlds (29516 (Parent PID:29515))
« on: October 29, 2016, 01:44:48 PM »
Hello folks,

First I want to say my congratulations to all the CWP team for the big project!  :)

So I have installed CWP and manage my dedicated server by it. But I want to run CS:GO server. When I tried to install it I faced some resource limits. I get root email like this:

Subject: lfd on localhost: Excessive resource usage: hlds (29516 (Parent PID:29515))
Message:
Time:         Sat Oct 29 00:00:03 2016 +0300
Account:      hlds
Resource:     Process Time
Exceeded:     3036 > 1800 (seconds)
Executable:   /bin/bash
Command Line: -bash
PID:          29516 (Parent PID:29515)
Killed:       No

Is there a way to control CPU usage for each user by CWP ?

I want to give unlimited CPU usage for user hlds and CWP (if kill) to not kill the user process.

Can somebody help about that?

12
CSF Firewall / CSF Security Check Different results
« on: October 28, 2016, 08:41:33 PM »
Hello,

When I do an security check, there's one message difference between my ovz server and dedicated server.

Quote
Check for CloudLinux
You should consider upgrading to CloudLinux which provides advanced security features, especially for web servers

I get this as security warning on my dedicated one.

Can somebody explain me what is the difference ?

virt.: 2.6.32-042stab113.11 #1 SMP Fri Dec 18 17:32:04 MSK 2015 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
dedi.: 2.6.32-642.6.1.el6.x86_64 #1 SMP Wed Oct 5 00:36:12 UTC 2016 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux

13
PHP / PHP doesn't work ...
« on: July 18, 2015, 08:52:13 PM »
Hello people,

I am very happy of new version of centos webpanel.

Already I think  Apache & Varnish Cache & Nginx Reverse Proxy is a crazy as sh*t!  :D :D :D

So I have a problem: when I try to open some PHP hosted site is always comes a download pop up and page does not execute even.

I have tried with all variants of web servers:
Apache Only
 Apache & Nginx Reverse Proxy (Nginx on port 80 and apache on port 8181)
 Apache & Varnish Cache (Varnish on port 80 and apache on port 8181)
 Apache & Varnish Cache & Nginx Reverse Proxy (Varnish on port 80, Nginx on port 82 and apache on port 8181)

and PHP still don't work.

Already I have rebuild apache and rebuild PHP by switching to 5.3 ... the result is the same.

Is there some workaraund or fix ?



You already can try to load my website www.batence.ga to see the result.

Pages: [1]