Author Topic: AutoSsl installation failed!  (Read 5084 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Re: AutoSsl installation failed!
« Reply #15 on: February 08, 2018, 02:29:22 PM »
Hi all, I'm having this same problem, except I have no redirects in place, and if I create the very same file in the same location I can access it no problem.

Here is the log:

Code: [Select]
AutoSSL Issue Failed![Thu Feb  8 14:05:26 GMT 2018] Single domain='p2online.co.uk'
[Thu Feb  8 14:05:26 GMT 2018] Getting domain auth token for each domain
[Thu Feb  8 14:05:26 GMT 2018] Getting webroot for domain='p2online.co.uk'
[Thu Feb  8 14:05:26 GMT 2018] Getting new-authz for domain='p2online.co.uk'
[Thu Feb  8 14:05:28 GMT 2018] The new-authz request is ok.
[Thu Feb  8 14:05:28 GMT 2018] Verifying:p2online.co.uk
[Thu Feb  8 14:05:31 GMT 2018] p2online.co.uk:Verify error:Invalid response from http://p2online.co.uk/.well-known/acme-challenge/zPK35sXPTQ8f9kArarVihgMT6BXrW-O3I8Q1Dz95F3Y:
[Thu Feb  8 14:05:31 GMT 2018] Please check log file for more details: /root/.acme.sh/acme.sh.log
AutoSSL Issue Failed![Thu Feb  8 14:05:34 GMT 2018] Single domain='p2online.co.uk'
[Thu Feb  8 14:05:34 GMT 2018] Getting domain auth token for each domain
[Thu Feb  8 14:05:34 GMT 2018] Getting webroot for domain='p2online.co.uk'
[Thu Feb  8 14:05:34 GMT 2018] Getting new-authz for domain='p2online.co.uk'
[Thu Feb  8 14:05:35 GMT 2018] The new-authz request is ok.
[Thu Feb  8 14:05:35 GMT 2018] Verifying:p2online.co.uk
[Thu Feb  8 14:05:39 GMT 2018] p2online.co.uk:Verify error:Invalid response from http://p2online.co.uk/.well-known/acme-challenge/unHo2bTpxz2pAQ1R1WBbM6sQDYiKoCt7SWiCG80oPKA:
[Thu Feb  8 14:05:39 GMT 2018] Please check log file for more details: /root/.acme.sh/acme.sh.log

Any ideas please? This is happening for all domains on the server. Thanks.

Offline
*
Re: AutoSsl installation failed!
« Reply #16 on: February 08, 2018, 05:45:08 PM »
check your domain is access. If it is access
try to rebuild the apache and then try to install the SSL certs.

Offline
*
Re: AutoSsl installation failed!
« Reply #17 on: February 09, 2018, 01:11:04 PM »
check your domain is access. If it is access
try to rebuild the apache and then try to install the SSL certs.

Hi, thanks, how do I rebuild the current version of Apache? CWP only lets me rebuild to another version.