Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ring_c

Pages: [1] 2 3 ... 14
1
Would also appreciate to see an update to Varnish version.

2
Apache / Re: Why brotli is not integrated in default apache build?
« on: July 08, 2020, 11:02:37 AM »
Use cloudflare and you can activate it there.

3
CentOS-WebPanel GUI / Re: cron_notificate_user
« on: July 04, 2020, 06:11:20 PM »
it can be safely ignored.
But I don't want to get it, it's annoying.
And what about it being php 7.1 while I'm using 7.3?

4
CentOS-WebPanel Bugs / Re: IONCUBE LOADER PHP 7.3
« on: July 03, 2020, 06:22:22 AM »
Did you try running sh /scripts/update_ioncube ?
I've compiled the latest 7.3 version today (7.3.19, I was at 7.3.18) and it happened again. I've ran your command and it worked perfectly, thank you.


But, I still have 2 questions:
1. Why CWP don't take care of that while compiling the new php version?
2. Why only part of my wordpress sites (actually only one) shows errors when trying to reach wp-admin?

5
CentOS-WebPanel GUI / cron_notificate_user
« on: July 03, 2020, 04:30:36 AM »
Hello,


I didn't really know where to post this question. I hope I'm in the right forum.
Anyway, every day I'm getting a few emails with errors from cron jobs. One of them is the following:



Email subject:
Cron <root@cwp> /usr/local/cwp/php71/bin/php /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/cron_notificate_user.php


Email content:
PHP Warning:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/cron_notificate_user.php on line 0
PHP Warning:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/cron_notificate_user.php on line 0
PHP Warning:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/cron_notificate_user.php on line 0
PHP Warning:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/cron_notificate_user.php on line 0


The funny thing is that I'm not actually running php 7.1 and I can't figure out why cron/CWP are using it.
In php version switcher v2 the version used it 7.3.18.
In php selector v2 version 7.1 is not even installed. Version 7.2 is installed.
In php-fpm selector it is installed, but there are many other php version installed too.


To make a long story short - how can I get rid of these errors, and how can I make sure cron/cwp are using the latest php version installed/defined?


TIA.


6
CentOS-WebPanel Bugs / Re: IONCUBE LOADER PHP 7.3
« on: June 08, 2020, 02:22:03 AM »
Did you try running sh /scripts/update_ioncube ?
Actually not. I wasn't aware of this, and I see that fixed it.
Anyway, I manage to fix it myself just a minute before your answer (thank you) by simply downloading ioncube from its site and copying the 7.3 files to its folder on the server.


Thank you again.

7
CentOS-WebPanel Bugs / IONCUBE LOADER PHP 7.3
« on: June 08, 2020, 01:49:04 AM »
I've just compiled PHP 7.3.18 (after long time on 7.2.9). Once finished, one of my site refused to load as it was missing ioncube loader.
So I went back to the compiler and ticked the ioncube module to be installed. When finished I saw it ended with an error for 7.3:


Code: [Select]
'ioncube_loader_lin_7.1.so' -> '/usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_7.1.so'
'ioncube_loader_lin_7.1_ts.so' -> '/usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_7.1_ts.                                                                                                                                                             so'
'ioncube_loader_lin_7.2.so' -> '/usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_7.2.so'
'ioncube_loader_lin_7.2_ts.so' -> '/usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_7.2_ts.                                                                                                                                                             so'
'loader-wizard.php' -> '/usr/local/ioncube/loader-wizard.php'
yes: standard output: Broken pipe
yes: write error


Checking the /use/local/incube folder indeed shows that there's no ioncube_loader_lin_7.3_ts.so and ioncube_loader_lin_7.3.so files.
So I had to set this domain to 7.2 again.


How can this be fixed please?

8
E-Mail / Re: Huge amount of emails under "new email accounts"
« on: May 22, 2020, 12:10:15 PM »
Chances are that the snuck in before postfix was hardened, and there is no account associated on the server with them.  YOu can safely remove them. there should be a folder under /var/vmail or /var/mail for the "new acct"
Thank you so much!
I've found 2801 files under /var/vmail/new, dated 2016 to SEP 2019.

9
E-Mail / Re: Huge amount of emails under "new email accounts"
« on: May 22, 2020, 09:34:12 AM »

Ummm.   Maybe you shouldn't be running a server if you don't know what /var/log/messages is.  JS.

Oops... correct you are. I didn't notice it's under log folder. My bad.

as for taking care of the issue, if you're not running CWP as a mailserver, disable postfix and dovecot.  Then you will have to use stmp mail for any php scripts to your actual mail server.

Thanks. But how can I remove these and why are they under "new email accounts" and not under a specific account?

10
E-Mail / Huge amount of emails under "new email accounts"
« on: May 22, 2020, 07:57:30 AM »
Hi there,


First of all - I'm not using CWP for email.
Thus, when I check this morning for large files on my server, I was shocked to see the following:

Code: [Select]
/var/log/messages: 892M
So I went to CWP's email panel and under Mail Explorer I've found hundreds if not thousands of email (see attached 1st screenshot). Clicking on each doesn't give much (see 2nd screenshot). Seems to me like empty emails with no details whatsoever.
A. Why is this happening?
B. What should I do with them?
C. Can I delete them and how?





TIA.

11
Can we please get an answer?

12
CentOS-WebPanel Bugs / Re: Default page changed to index.html on all sites!
« on: December 23, 2019, 07:30:22 AM »
Hi, @ring_c
Try to update CWP. This bug was fixed long time ago.
CWP is being updated automatically.
Anyway, I've fixed it manually, but I wanted to know this was root fixed and won't happen again for new sites which might not have the manual fix applied.


13
CentOS-WebPanel Bugs / Re: Default page changed to index.html on all sites!
« on: December 16, 2019, 01:54:28 PM »
what is your issue - i can help you out, buddy
Read the thread...

14
CentOS-WebPanel Bugs / Re: Default page changed to index.html on all sites!
« on: December 16, 2019, 12:17:46 PM »
I must say I'm very frustrated from the "no answers" mod of CWP's developers!

15
CentOS-WebPanel Bugs / Re: Default page changed to index.html on all sites!
« on: November 25, 2019, 07:58:17 AM »
Why don't we get answers from CWP's owners?

Pages: [1] 2 3 ... 14